• gronis

  Member
  2002-08-15 at 17:46

  det e väl bara o odla upp vilken strain som helst o röka som fan av den!

 • reaper

  Member
  2002-08-16 at 11:37

  Hallisar? Har hört att man kan få det av cannabis, men aldrig upplevt det, trots otaliga smoking sessions med bong, joint och holk.

  Jag tror inte det finns en viss strain som framkallar hallisar. Jag tror det är enormt individuellt hur personer uppfattar cannabiruset. Somliga säger att de får visuella effekter, andra får ljudeffekter (?), jag blir bara slapp och lugn och ibland mycket kreativ, på ett knasigt sätt. TV blir roligare och musik blir intressantare. En trevligare version av verkligheten helt enkelt.

  Mitt tips är att du provröker en massa strains, främst sativor, och själv kommer fram till din favorit. Två favoriter till mig är Haze och 4-way, som gett mig smått psykedeliska och långvariga rus. Haze’n sägs vara svårodlad för nybörjare medan 4-way är lättodlad,

 • reaper

  Member
  2002-08-16 at 15:04

  Hmm hallicar kan du få av c99 har jag hört..

 • z0rdim

  Member
  2002-08-16 at 19:34

  hmm.. enda jag testat som återkommande påverkar det visuella för mig, dvs skevt perspektiv, känns igentligen som att man sitter till vänster om sig själv… korta zoom effekter är Northenlight (special).
  mycket trevligt när det hänt. sitter bara och förundras hur cp det faktist är =)

 • opagaddur

  Member
  2002-08-17 at 11:01

  hehe. som när jag satt i ett tält på hultsfred å tyckte vi satt i en jätte stor sal ala kungligt slott, å när vi kom ut ut tältet stälde jag mej å tittade på det å undrade hur fan vi fick platts i en sån liten leksak 😆 d va en rätt sjuk syn

 • funk-doctor-spock

  Member
  2002-08-17 at 15:36

  hehe visst är det kul att sitta till vänster om sig själv? :mrgreen:

  Det händer ibland att jag känner mig gigantisk också. Har också känt mig extremt liten, men oftast gigantisk faktiskt.

  Det senaste som hände var nog en ljudhallis. Jag trodde att den där roboten R2D2 från Star Wars förföljde mig. Jag hörde hans flummiga djävla ljud hela tiden tills jag kom på att telefonen ringde 😆

 • opagaddur

  Member
  2002-08-17 at 16:27

  :mrgreen: 😆

  alltid lika kul å höra om folks flummiga rök öden :D

 • gin

  Member
  2002-08-21 at 03:40

  Jag trodde aldrig jag skulle få några hallisar alls tills den senaste gången jag köpte en femma gräs. Det såg skabbigt och gammalt ut och såg inte lovande ut. men satan vad jag (och min kompis) blev fukked up av rökat.
  Vi fick bara ljudhallisar,såg inga saker om man nu ska göra det?
  Klart man såg saker,som t.ex att rörde sig i slowmotion och “dubbelt” ibland och att man inte kände sitt ansikte.

  Vad räknas som synhallisar eller vad man ska kalla det?
  Ser man flygande drakar och sånt? SÅ uppenbara saker?

  Det abolust coolaste med mitt senaste rus var, har ni sett filmen Närkontakt av tredje graden med Richard Dreyfuss?
  Den där melodin som utomjordingarna och the government spelar?
  upprepande toner… jag hörde i mitt huvud liknande toner som den,fast lite annorlunda ett tag. det var riktigt coolt..=)

 • reaper

  Member
  2002-08-21 at 08:18

  Jag och en polare fick för oss att det var efterfest hemma hos honnom.
  Vi trodde det var runt tio pers i hans etta, det var lite lurigt.

 • reaper

  Member
  2002-08-21 at 09:05

  Enligt mina erfarenheter är det ju framförallt de olika skunksorterna som ger perceptionsförändringar. Skunk No1 t.ex. (som jag skördade för nån vecka sedan) ger en hel del mönsterseende, synligt både med stängda och öppna ögon (trots att jag befruktat blommorna så att de gjort en massa frön istället för THC!).

  Röker man lite extra så kan man börja se sina vänner ansikten “morfa” sig, dvs göra miner och grimaser som gör att de ser väldigt konstiga ut (ibland skrämmande, om ni vet från annan psykedelia)… en kompis tyckte t.ex. att mina ögonbryn hoppade upp coh ner lodrätt (anatomiskt omöjligt) och att jag satt med en djungel bakom mig (jag hade en plastormbunke på bokhllan bakom mig).
  Fast han hade rökt en hel del… och jag tror det var White Zombie från Christiania vi rökte den kvällen, och den är ju en av de klart mest hallucinogena sorterna jag känner till..

  B52 (oxå från Christiania, den jag provat) är en ganska indica-tung variant, som dock är alldeles utmärkt till sex eller fantiserande i allmänhet. Den lixom stänger in ens medvetande i en bubbla, som man kan göra det mesta i som ens fantasi tillåter, utan att vara överdrivet distraherad av världen utanför. Att ha nice musik spelandes, mörkt i rummet och en flicka att gosa med… ååh!

  Hum. Dags att skaffa flickvän kanske. :?

 • reaper

  Member
  2002-08-29 at 07:42

  funk Doctor Spock
  *asg* R2D2 fyfan vad jag garva när du sa det…

  ja jag o en polare brukade röka i en skog, på vägen hemåt så gick man alltid over en gammal fotbollsplan och vi fick för oss att vi gigantiska och gick på en djungel och krossade allt o alla. sen var armarma så långa att man kunde plocka saker från marken och slänga iväg dom, så tänkte vi på att det var massa männskor därnere som flydde från stenoch trädregnen vi orsakade… haha, d va fan snöit.. =)

 • reaper

  Member
  2002-09-05 at 21:32

  Hehe ja det var rätt kul det med R2D2.

  Jag har upplevt att trumhinnorna fladdrar i typ 3 herts när jag ätigt för mycket kakor. Hur det känns att folk tar i en och jag har tittat på mitt liv i en svartvit halv transparent tv som inte fanns.

  Detta var Northern Lights fanleavs som jag gjort kakor på.

  Dock ingen direkt trevlig erfarenhet för man måste äta så enorma mängder kakor innan verklighets uppfattningen påverkas.

  Kunde knappt gå när det var som värst.

  Nä, slopa tanken med det visuella där. I alla fall med kakor. Det är ingen höjdare. Kanske går lättare om man röker. Jag har aldrig provat.

 • high-jack

  Member
  2002-09-06 at 11:13

  G13 hybrider måste jag själv påstå är väldigt kraftiga, får alltid ändrat tänkande, små syn hallisar, och sånt. Det vanligaste är att allt går i slow motion – om det räknas till hallucinationer vet jag inte. Andra saker är kanske att färger blir anorlunda om man tänker på en annan färg.

 • raja-ram

  Member
  2002-10-13 at 04:27

  Hehe, en polare odlade upp en planta från ett bagseed som man fick hörselhallisar av. Men man hade inte så mycket tid att tänka på hörselhallisarna, för man var i en annan värld när man rökt det där. ;)

 • reaper

  Member
  2002-10-14 at 02:51

  rökte nåt när jag var i malmö, luktade som fan o gav ett jävla rus sen gick ja o slagga i min sovsäck o den kändes som ett stort rum ;) vet tyvärr inte va det var ja rökte :(

Log in to reply.