Ett svenskt cannabisforumForumsUniversitetet – CannabisodlingU| Säkerhetsäkerhetsfråga till forumets flitigaste användare

 • säkerhetsfråga till forumets flitigaste användare

  Postat av eko500 på 2013-08-16 at 13:37

  Okej Exil Cthullu Lazarus Enzi med fler
  Jag undrar hur ni surfar här är det endast Tor ni använder ?
  känner mig inte säker fastän man använder Tor och vad använder ni när ni laddar upp bilder ?

  svarade 9 år, 7 months sedan 4 Medlemmar · 4 Svar
 • 4 Svar
 • lazaruslong

  Member
  2013-08-16 at 17:18

  Greetings!
  Jag odlar för eget bruk, köper inget säljer inget, syns aldrig på stan och har inget spring. Jag har några få CB bröder mestadels rävar jag känt i 40 år.
  Jag surfar naken för jag tycker Tor är för segt och betraktar mig själv som lågrisk och ett värdelöst byte för polisen. Jag tror flummisstag i sitt allmänna säkerhetstänk är farligare. En långvarig och uppskattad medlem här lade för några år sedan ut en annons, lampa tror jag, på en auktionssite med samma nick som här 😯 och någon nitisk tjänsteman såg det..torsk. Så tänk på hur du hanterar profiler, nicks, avatarer,bilder osv när du besöker andra sidor.
  Jag tror övriga nämnda är lite försiktigare och kör nog Tor men dom har nog mer att förlora. Mina vuxna barn och nära familj är inte dumma och det värsta som kan hända mig är att bli av med en skörd då jag är sjuk.
  Spåren i ITmolnet försvinner aldrig.
  Må Gott

 • enzi

  Member
  2013-08-17 at 06:33

  Jag kör 100% tor. Jag börjar med att klicka upp alla trådar jag vill läsa i vars en tab i browsern, så laddar alla trådarna samtidigt. Sen behöver jag inte vänta på att de ska ladda eftersom alla redan är inladdade.

  Jag har inte lagt upp några bilder här på Swecan. Alltså är jag inte rätt person att uttala mig om just det.

 • cthullu

  Member
  2013-08-17 at 08:09

  Jag gör som enzi när det gäller surfandet,

  när det gäller bilder rensar jag dem alltid på exif information, sedan ladda upp via någon hosting som varken kräver script akriverade eller blir gnällig för att det kommer via tor.

  Sen är det mycket sunt förnuft, jag kan räkna de personer som fått en adress att skicka saker till mig på en hand.
  Frön, näring och liknande ger jag alltid bort hellre än att ta emot pengar då man annars lämnar ett spår tillbaka till sig.
  (sälja frön till vemsomhelst är t.ex. en ganska stor säkerhetsrisk)

 • eko500

  Member
  2013-08-18 at 07:37

  Tack för era svar.
  Jag kör ju Tor och man vill ju vara inloggad så man kan skriva här på swecan är väl mest paranoia som gör att man känner sig osäker