Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen Så, hur går livet för er då? :)

 • Så, hur går livet för er då? :)

  Posted by anybodysmoker on 2018-04-13 at 19:59

  För många år sedan när många var aktiva här så diskuterades det om livet, både ens vardag, men även en större aspekt såsom livets stora frågor.

  Så med det sagt, hur går livet för er? För anybodysmoker är det som det brukade vara, fast bättre!

  Men jag är extremt missnöjd med livet när det gäller hur våra samhällen fungerar, det är ett helt sjukt dåligt system vi bor i. Varje dag vaknar vi till ett skitsystem som tvingar oss göra mer än vad som är nödvändigt för att kunna överleva. Att se hur dåligt allt är har inspirerat mig att skapa lösningar och alternativ och nätverkar med många som även de förbättrar, så jag ser hur livet är på väg emot något otroligt! :D

  Livet handlar inte främst om allt vi kan göra med livet, utan mer om att vi måste överleva livet som getts oss… Det är systemet som gör att det är på detta sättet, men systemet kommer att ändras.

  Tänk på att när du röstar, kommer partiet då att se till så t.ex. makten att skapa pengar blir lika fördelad eller helt fördelad till staten (d.v.s. oss alla)? Kommer partiet ändra vårt samhälle i grunden så allt förbättras? Om alla röstar på ett parti som tänker se till så alla får det bra (framförallt genom att ge fördelarna av pengaskapandet till alla istället för privata banker som många är giriga) hade vi haft det bra nu!

  Har ni tänkt på att vi jobbar och betalar mer än hälften (PLUS moms på allt!!) av våra pengar till skatt, och denna skatt går delvis (och behövs mer och mer) till att betala av skulder. Skulder när det är lån ifrån en bank har skapats helt och hållet av banken ur tomma intet! Banken behöver inte ha pengar hos sig för att ge ut lån, utan de skapar pengarna (krediterna) när du, jag eller staten tar lån! That’s fucked.

  Oavsett om ett parti ändrar eller inte så kommer det ändras förr än senare, men det är ju bättre att vi röstar nu och slipper vänta 4, 8 eller hur många år det tar för toppskiktet att ändra sig själv (det är människor inom alla led i samhället som jobbar med att se till så världen blir extremt mycket bättre med sina system än i dagsläget). Det skulle inte förvåna mig om vi utan att få in rätt parti ändå ser en förändring inom något enstaka år. Världen är på väg emot ett paradigmskifte.

  Just nu: Pengar gynnar främst privata banker (Varav många är giriga och t.o.m. oetiska och utan moral förutom när det gäller att tjäna pengar)
  Snart: Pengar gynnar alla. Istället för att enbart privata sektorn skapar nästintill alla pengarna så skapar offentliga minst hälften för att gynna alla.

  Just nu: Droger olagliga
  Snart: Allt kommer bli lagligt, men allt farligt kommer försvinna för en utbildad smart människa kan göra bra val.

  Just nu: Skolan lär oss inte att nå framgång utan vi lär oss jobba för de som redan nått framgång.
  Snart: Skolan lär oss moral, att nå framgång, att utforska sin kreativitet, att följa sina drömmar, vi lär oss om harmoni, integritet, respekt och att helt enkelt bidra till en bra värld.

  Just nu: Partikelvetenskap (livets hörnsten: partiklar)
  Snart: Fältvetenskap (livets hörnsten: fält av energi)

  and so on… Allt kommer ändras :D. Ja, nästan allt.. :) eller kanske allt.. :thinking:

  So, oavsett hur kasst eller bra saker är just nu – så kommer det bli galet mycket bättre för oss alla! :D
  Men det kanske tar max ett decennie, beroende på hur många som bidrar till förändringen, men att det ska ta mer än ett decennie har jag väldigt svårt att tro med tanke på allt som hänt de senaste åren. Det är uppenbart att världen måste ändras och fler och fler inser och gör något åt det. Saker och ting håller på att ändras drastiskt. Hur många har t.ex. sett de 3 videorna ifrån Pentagon som visar teknologi som “bryter mot” fysikens lagar? Inte på närmare 100 år har dem erkänt, men nu har amerikanska militären tillåtit 3 videor som visar något de sagt inte ska finnas !!!! DAMN! Detta är enormt, att inte fler hajjar det bekräftar bara hur dumma skolan, medier och politiker gjort oss.

  På tal om fysikens lagar, ett elektromagnetiskt fältbaserat universum har inget emot så kallade anti-gravitations skepp. Att färdas i mach 10 och snurra runt är inget konstigt med egen gravitation som inte påverkas av yttre gravitation. Vilket gör att så kallade UFOs (eller UAPs som de av offentliga personer kallats i t.ex. presidentvalet) inte alls bryter emot någon fysisk lag.. :)

  Det som är en stor sak som har hänt, är bland annat att NASA erkänt att en elektromagnetisk motor är möjligt och att det skulle korta tiden till månen till 4 timmar !! Tiden till Mars är 70 dagar !! Det är möjligt nu, behövs bara finansieras för att utvecklas, testas och göras perfekt.
  Annat som visats uppenbart är korruptionen bland eliter, och alla avslöjanden som släppts av Snowden samt WikiLeaks. Otroligt mycket har avslöjats att t.o.m. massmedier gör reportage om bland annat skandaler omkring tidigare premiärministrar eller kända människor som berör satanistiska ritualer samt pedofili. Vittnen som förr vittnat om pedofili bland eliter har alltid tystats ner fram tills nyligen då deras vittnesmål tas på ännu mer allvar. Poliser har åkt fast för att de varit involverade. Tusentals människor i USA har gripits inom ramen av ett år.

  Det brukar vara kanske 500-2500 sealed indictments (åtal som är dolda för alla utom de som utreder och domstolen antar jag) i USA, och nu är det 20 000+ inom ramen av max 1 år.. Insiders jag har följt har sagt att stora namn finns med där, och de insiders har förr haft rätt. Mycket som Snowden och WikiLeaks har släppt eller som erkänts av någon myndighet direkt eller indirekt visste jag innan tack vare att jag för ca 10 år sedan hittade bra duktiga researchers med bra insider kontakter på Internet. Nu är 99% på nätet skit och väldigt förvirrande och vilseledande.. Jag kanske överdriver siffran, men när en källa visar sig ha rätt så är det en bra källa.. :P

  Det är väldigt uppenbart att mänskligheten de senaste åren förberetts på en ny världsordning. Många kanske fruktar det ordet i negativ klang, men en ny ordning kommer och den kommer ge oss korrupta människor i fängelse. Den kommer ge oss transparens inom samhället såsom ekonomi och även underrättelsetjänst. Det kommer bli mer open-source och mer bra idéer som används. Vi kommer ha meritokrati, direktdemokrati eller ännu bättre sätt att styra – då vi kommer sträva efter det bästa. Ingen mer ondska och girighet helt enkelt.

  Så, oavsett hur livet går så går det åt rätt håll för oss alla! Gör harmoniska val och ha roligt! Var dig själv och stå upp för dig, men var smart. Jag säger t.ex. inte till 99% av alla jag känner att jag är stoner, hur skulle jag då kunna vara chef?

  Peace! :hemp:

  :hippie: :yeahright:
  – any to the bodysmoker a deep into the night toker, sometimes a joker but mostly just anybodysmoker

  replied 6 years ago 4 Members · 4 Replies
 • 4 Replies
 • Anonymous

  Guest
  2018-04-19 at 19:42

  Chillar och jobbar på att legalisera… ;)

 • Orazio

  Member
  2018-04-21 at 18:36

  Chillar och väntar svar från Rygel ;)

 • ganjasmurfen

  Member
  2018-05-05 at 04:20

  Hej,

  Bara bra här, 10 år i Thailand nu och hoppas det blir många fler.

  Många håller på att pusha för medicinsk cannabis här, inklusive några av de stora universitetens professorer.

  Mvh
  Smurf

 • Teslakid

  Member
  2018-05-31 at 16:45

  Minns också den gamla goda tiden här :P

  Men livet går fint, röker väldigt sällan nu dock och inte odlat på några år.

  Ist jobbat mer och hittat ett sätt att jobba på som jag trivs med :) Det innebär en hel del resande så har i princip bott i en väska senaste 5-6 åren, men fått lite mer rutin och balans nu.

  Men kan du utveckla mer precis vad du menar? Jag är själv mycket mer pessimistisk till framtiden och tror inte för 5 öre att systemet kommer ändras inifrån genom något demokratiskt val. Snarare kommer skiten implodera och sen 10-20år från nu kanske något bättre börjar växa fram..

  Får hintar om cryptos när du pratar om pengar osv…

  Det privata är trots allt folk i allmänhet, medans staten är en konsentrerad makt med våldsmonopol. Den som alla andra gynnar gärna sig själv om möjlighet finns.

  Det finns dock en logik i hela kredit systemet, som gör att det funkar om räntorna sätts av marknaden och inte centralstyrs.

  Samtidigt som banker hålls under armarna av staten och därmed slipper ta konsekvensen av dåliga lån, och bankgarantier som gör att folk inte direkt bryr sig om vad banken gör med dess pengar.

  Sen fiatvalutor i allmänhet gör det inte bättre, men dom bygger på samma logik där allt bygger på förtroende mellan den som tar ett lån och den som lånar ut. Det går visualisera med vad som helst ist för 1or och 0or som idag. 1or och 0or är bara praktiska för det vi använder dom till nu men går att översätta till varor, tid eller energi.

  Sen kommer andra problem om man vill planera 10, 20 eller 50år framåt i tiden, vilket idag blir nästan omöjligt.

Log in to reply.