• Posted by friggs on 2002-07-04 at 19:03

  Vill meddela att RFHL dvs Riksförbundet för hjälp åt narkotika- och läkemedelsberoende nu har fått igång sitt forum. Ännu så länge så är det nytt och därmed tomt, men det kan vara värt att hålla ett öga på. För er som inte vet så har RFHL en något annorlunda inställning om hur man löser missbrukarproblemen än vad RNS, FMN och Hassela har. 😉

  Du hittar dom på http://www.rfhl.se/

  Exempel på hur deras gamla forum kunde “låta” kan ni läsa på http://members3.boardhost.com/rfhlforum/

  replied 21 years, 1 month ago 2 Members · 5 Replies
 • 5 Replies
 • reaper

  Member
  2002-08-13 at 11:46

  Postar en reply här så att folk kanske blir mer medvetna om att RFHL finns… En enligt mig mycket vettig organistation, kolla bara under “oberoende” på deras sida. Hoppas dom lägger upp lite mer information som man kan hänvisa till i debatter då det är effektivare att hänvisa till “riksförbundet för hjälp åt narkotika och läkemedelsberoende” än att hänvisa till “swedish cannabis organisation” :) (inget ont menat förstås)
  Så enligt mig, ner med RNS och upp med RFHL.

 • reaper

  Member
  2002-08-14 at 17:33

  Mailade till rfhl och sa att att det var juste att dom fans och bla bla. Här är svaret jag fick iaf:

  Hej och tack för uppskattande mail!
  Särskilt kul, eftersom vi långsamt – men säkert – håller på att bygga om sidan, vilket betyder att det inte finns så mycket på den som vi skulle vilja ha ännu.

  Om du har lust att hjälpa till, så gå gärna in på våra olika debattforum, som väldigt få har givit sig på ännu. Vår förra sida hade massor av debatt, men det kanske är svårt att vara den första som vågar skriva… Man kan bli medlem också – 100;-år.

  Jo, det finns många som sorterar in oss i “flumhörnan”. Men det är viss svängning på gång ändå. Det går inte i längden ens för politiska beslutsfattare att blunda för fakta: Fler missbrukar, fler dör, färre får den hjälp de behöver osv osv. Och då kanske man måste tänka i lite andra banor än bara poliser…

  Svensk narkotikadebatt är sorgligt svart-vit och sorgligt inhuman. Men det är klart att vi står på och inte tänker vika en tum och det finns ju fler än vi inom klientrörelsen. Kolla t ex länken till Rainbow-Sweden på vår hemsida.

  Tack igen!
  Sonja W
  ordförande i RFHL

  Någon kanske känner sig manad att gå och debattera på sidan hon snackar om?

 • chong

  Member
  2003-03-13 at 04:19

  Oberoende är en helt suverän tidning. Brukar gå att läsa på nätet.

  Mvh chong.

 • reaper

  Member
  2003-03-13 at 10:45

  När jag läste pressmedelandet så blev jag så glad över att läsa detta

  Kriminaliseringen av det egna bruket måste bort

 • chong

  Member
  2003-03-19 at 09:17

  RFHL:s hemsida. http://www.rfhl.se

  Mvh chong.

Log in to reply.