• Re: Skörd-hjälp

  Posted by carlse on 2002-10-19 at 21:21

  @smoke_5 wrote:

  Hejsan, min farsa har hjälpt mig att få upp min planta (bor hemma), men han vet inte att jag ska skörda och röka den, och det vore kanske inte ett direkt glädjebesked för honom, så jag undrar hur jag ska göra när jag ska skörda? Jag har sagt att man måste beskära den vid blommning, men kommer det buds bara högst upp och på sidogrenarna, i sådant fall behöver jag ju inte kapa hela plantan och kan säga att jag bara beskurit den, för om inte så kan det ju verka skumt om jag bara plötsligt “gör mig av” med plantan…

  Du kan ju “beskära” bort några mindre buds som du kan torka i hemlighet. 😉

  Om plantan s.a.s. bara skulle försvinna så fattar han nog misstankar. Eftersom han har hjälpt dig med att få upp den så tycker jag nog att han ska få vara med och skörda och torka också. Med tanke på att du bor hemma så är det han som torskar och inte du. Och han bör nog ytterst få avgöra när du s.a.s. ska avsluta det hela.

  replied 21 years, 6 months ago 2 Members · 2 Replies
 • 2 Replies
 • reaper

  Member
  2002-10-19 at 23:28

  Föräldrar e inte så urblåsta som man ibland tror…fast andra gånger ännu dummare….

 • trestor

  Member
  2002-10-19 at 23:40

  Men alltså.. vad är det som är så konstigt om plantan försvinner? Efter plantan har blommat så dör den, hampa är en ettårig växt. Är väl bara att säga att den dog under natten så du kastade den eller nåt sånt. Alternativt vänta tills den verkligen dör.. du får ett väldigt tungt rus då och det blir inte lika starkt, men det är ju inte alls misstänkt.

  Frågan är väl snarare var du ska torka den någonstans? Det kommer troligen att lukta en del iallafall några dagar under tokningen och det tar ju lite plats.

Log in to reply.