Ett svenskt cannabisforum › Forums › Coffeeshopen › Cannabisodling › Pk13-14 manual?
Pk13-14 manual?
Posted by yerba on 2005-09-01 at 23:20pk13-14 är kemikalie booster va?? frågan e nu hur ska man gå till väga när man använder sig av pk13-14?? när ska man börja med det och när ska man sluta med det?
replied 18 years, 7 months ago 4 Members · 10 Replies- 10 Replies
en vecka, 3 veckor innan blom.. thats it
15 ml per 10 liter vatten..thnx man peace!
det måste väll vara 3veck in i blom inte innan blom va?? för det ska ju boosta blommorna. innan blom finns det ju inga blommor?:S
oj skrev fel där=( tur att någon rättade mig.. precis som killen med brösten säger..
haha thnxs man!
1. Det beror på vilket märke/tillverkare det är på PK näringen..
Det ni nämner är för just cannas PK13/14..och det gäller hydro.Gör en sökning på PK13/14 så kommer du få fram lite data som jag sammlat ihop när jag skulle använda PK13/14 första gången..
HÄR har du länken till den tråden..
Om det är cannas PK + jord så är 2ml/liter vatten att rekomendera..
Må bäst…
Med “Atami PK 13-14” så är det from första blomveckan..
Doseringen skall börjas lågt och ökas från 2,5-15ml/10 liter
sen ska det spolas ur mediet en vecka före skörd om jag förstår rätt..
oj va fel de blev i svaren.. sorry
ingen som har ett exakt schema för atami pk-13-14?? har precis satt mina i blomm i söndags gått två dagar har en flaska pk-13-14 tänkte bosta plantorna borde jag börja redan nu alltså? :
Står så här på min Atami PK 13-14:
Application:
As extra addition from the first week of the flower phase.
Wash through with water and enzyme in the final week of flower phase.
For soil,hydro and cocos.Dosage:
slowly increase from 2,5 – 15 ml to 10 litres.Fritt översatt betyder det att du ska använda från första veckan i blommfasen och fram till näst sista veckan……sista veckan ska du skölja igenom jorden med vatten och enzymer……
öka dosen från 2,5 -15 ml på 10 liter vatten(sakta)Enzymerna som dom pratar om tror jag är Atamis egna och fungerar som smakförbättrare på det färdiga rökat
Log in to reply.