• Ordningsregler

  Posted by josef_k on 2002-10-30 at 17:51

  Nu har det kommit lite ordningsregler för de lokala forumen. Det är ju i och för sig upp till oss som hänger här att greja regler, men här kommer några punkter av hur jag vill att forumet ska vara:

  * Skvaller, snack och sammankomster
  * Byte av odlingstips och material
  * Lokal aktivism

  I ett av de södra distrikten har de mött upp och rökt med alla som är med, för att liksom kunna skapa sig en bild av personerna för att vara mindre nojjiga. Det är bra och ger en bättre känsla här inne.

  Samtidigt vill jag hälsa High-Jack välkommen som moderator här inne. Vi kan behöva vara minst två stycken för säkerhets skull.

  Dessutom vill jag att ni bestämmer vad vi ska ha för undertext till Swecan Umeå. Just nu står det “de gröna björkarnas stad” och jag tycker att det låter lite löjligt. Vad ska det stå???

  replied 21 years, 5 months ago 1 Member · 1 Reply
 • 1 Reply
 • reaper

  Member
  2002-11-05 at 17:59

  Tänk vad fantastiskt om vi hade kunnat träffas för att röka lite tillsammans, men jag är hemskt hemskt ledsen alltså… Jag kan helt enkelt bara inte avslöja min identitet. Jag planerar att odla och använda cannabis i hela mitt liv och förmodligen kommer jag nyttja även andra droger. Som det är just nu så är det ingen som vet och det finns inga spår om vem jag är (inte ens Max Kiffer och seedsdirect vet :)). Därför kan jag vara totallt hel lugn om min hemlighet. Jag här ledsen alltså… jag önskar att det hade varit annorlunda men, nej… 😥 :( 😥 :( 😥 :(

  Att undertiteln “de gröna björkarnas stad” eller lite trist, det håller jag med om. Men jag har inget förslag på något bättre.

Log in to reply.