Ett svenskt cannabisforum Forums Universitetet – Cannabisodling U| Inomhusodling Jord omedelbar rådgivning ang befruktning!!!

 • omedelbar rådgivning ang befruktning!!!

  Posted by reaper on 2002-09-03 at 11:48

  jag behöver RÅDGIVNING…..jag hade 5 plantor från början av skunk frön,3 blev honor 2 hannar,det som är nerjobbat är att jag kastade hannarna för sent så att mina 3 honnor blev befruktade!!…har haft dom i 25 dar i blomning,har redan fått fram stadiga buds men det är väldigt mycket frön,om jag gör en bra torkning på 2-3veckors tid blir det funktion i skiten???? även om budsen blir jävligt fröiga!!!!!!???
  HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉
  every time i need to free my mind,i can find satisfaction in a bag of weed,everything i need ,hit it to the threes,make me feel better,every mo fo day rollin da blunts!!!! 😈

  replied 21 years, 7 months ago 2 Members · 3 Replies
 • 3 Replies
 • reaper

  Member
  2002-09-03 at 12:01

  Gör så här, skicka dina oönskade frön till mig och rök resten! :)

 • reaper

  Member
  2002-09-04 at 11:41

  din plantor kommer ju ändå att blomma i 35-40 dagar till och det kommer växa mycket fler våningar på plantorna som inte för pollinerade.. det kommer ju ny sidotillväxt utan frön oxå! bara du torkar skiten ordentligt sen så lossnar ju fröna jättelätt – lite pill men vafan du har ju mängder av frön sen & massa bra röka.. du kommer få 3 opollinerade feta toppbuds på dom blommningsdagarna som är kvar – jag lovar.. kan skicka bilder på en K2 hona som mår så(som dina) nu om du vill! fast det är inte så akut nypollinerad som dina verkar.. dom små frösäckarna som fröna växer i brukar vara täckta av kristaller när fröet blir lite större iaf på alla honor jag pollinerat i mitt liv!

 • slan

  Member
  2002-09-04 at 22:46

  Att odla sensamilia (utan frön) är en ganska sentida uppfinning faktiskt. Det finns gott om folk som menar att gräset inte får den rätta smaken om det inte är befruktat och fröbärande.

  jag fick ett frö på 6 plantor sist jag blommade. ;)
  Hur mycket av gräset som bär frön beror på hur snabb du var på att plocka bort hanarna. Hela plantan pollineras ju inte av ett pollen.

  Fröbärande gräs blir lite svagare och fröna har en tendens att explodera och förstöra tröjor med brännhål på löpande band när man röker gräs som man inte orkar rensa ordentligt, men rökbart är det absolut i alldra högsta grad.

  /Slan

Log in to reply.