• Posted by reaper on 2002-06-30 at 15:35

  Jag har en tom klädkammare som säkert är 2×3 meter stor, och jag tänkte inreda en del av den som ett miniväxthus. Jag hade först tänkt att bygga in växthuset i hörnet med väggar runt, så det blev ca 1kvm stort, men nu funderar jag på om man kan strunta i väggarna och Hållas i hörnet av rummet så det finns en gavel väg, men sen fritt utrymme ut i rummet, om ni förstår vad jag menar.. Tänkte att större rum ger troligvis mindre problem med värmen,

  men misstänker att jag förlorar i ljus som sprider sig ut i rummet istället för att “studsa” på väggarna ner mot planeterna(??).

  Nåra förslag någon??

  Hare bäst

  PLUR

  replied 21 years, 9 months ago 1 Member · 2 Replies
 • 2 Replies
 • reaper

  Member
  2002-07-01 at 11:27

  DU KAN JU ALLTID RIKTA LJUSTET MOT ENBART PLANTORNA, OCH LÅTA RESTEN AV RUMMET UTGÖRA ETT SK. LUFTOMBYTE. DE ÄR VÄL DET DU MENAR KAN JAG TÄNKA..

 • reaper

  Member
  2002-07-01 at 11:55

  Att fokusera lampljuset (kring plantorna) behöver inte vara särskilt svårt egentligen… man kan t.ex. i ditt fall hänga upp ett eller två halvtjocka vita lakan, så täcker de ganska bra samtidigt som luften kan färdas hyfsat fritt ut i resten av rummet.
  Tänk på att alla små investeringar i odlingsplats etc kommer visa sig i vilken kvalité det senare blir på den färdiga produkten. Ju mer engagemang, desto godare och starkare blir det.

  Linis: Välkommen till Swecan. 😉 Tänk på att inte använda VERSALER när du skriver, utan bara gemener. Det blir så ansträngande att läsa det annars.

Log in to reply.