Ett svenskt cannabisforum › Forums › Coffeeshopen › Munchies › Oboy + hasch?
Oboy + hasch?
Posted by brun on 2006-09-24 at 18:08Jag undrar helt enkelt hur bra detta funkar. Jag har hört väldigt olika ifrån olika håll. Vissa säger att det funkar andra inte, men jag är villig och prova på det. Och nu undrar jag helt enkelt hur mycket bör man blanda i för att det ska ge någon effekt över huvud taget?
Tack på för hand!
peace
/brun
replied 17 years, 7 months ago 3 Members · 3 Replies- 3 Replies
Det funkar, det är bara lite annorlunda än att röka det. Det blir inte lika
intensivt. Man behöver mer för ett “mindre” rus men istället håller det i sig
myyycket längre.Rökt Cannabis
Total längt på rus: 1-4 timmar
Man märker av ruset efter: 0-10 min
Ruset ökar i styrka i:5-10 min
Ruset toppar i: 15-30 min
Ruset avtar: 45-180 minOm man äter Cannabis
Total längd på rus: 4-10 timmar
Man märker av ruset efter: 30-120 min (det kan altså ta TVÅ timmar innan du ens märker något)
Ruset ökar i styrka i: 30-60 min
Ruset toppar i: 2-5 timmar
Ruset avtar: 1-2 timmar.Information tagen och översatt ifrån Cannabis Vault of Erowid
- KageMusha wrote:Det funkar, det är bara lite annorlunda än att röka det. Det blir inte lika
intensivt. Man behöver mer för ett “mindre” rus men istället håller det i sig
myyycket längre.Rökt Cannabis
Total längt på rus: 1-4 timmar
Man märker av ruset efter: 0-10 min
Ruset ökar i styrka i:5-10 min
Ruset toppar i: 15-30 min
Ruset avtar: 45-180 minOm man äter Cannabis
Total längd på rus: 4-10 timmar
Man märker av ruset efter: 30-120 min (det kan altså ta TVÅ timmar innan du ens märker något)
Ruset ökar i styrka i: 30-60 min
Ruset toppar i: 2-5 timmar
Ruset avtar: 1-2 timmar.Information tagen och översatt ifrån Cannabis Vault of Erowid
Sjyst, nu undrar jag hur man gör med haschet. Gör man likadant med det som när man bakar. Man smälter ner det i smör, eller finns det bättre sätt?
du kan hetta försiktigt upp lite grädde med bladen nedsmulade i och blanda tillsammans med mjöken och oboyen. jag kan tänka mig att det är godare än att blanda det med smör.
Log in to reply.