• reaper

  Member
  2002-10-04 at 10:08

  – Rökheroin har blivit det nya haschet, en inkörsport, säger undersköterskan Camilla Lindberg.

  Yhe right! Not! You damn dirty ape! 👿

  Ett råd till undersköterskan Camilla Lindberg… var lite mer realistisk nästa gång du uttalar dig… för JAG tror nämligen inte att rökheroin är inkörsporten till tyngre droger… En fråga, vad är tyngre en detta? ETER=?

 • reaper

  Member
  2002-10-04 at 12:10

  Varför har så många unga så liberal inställning till narkotika?

  – I USA verkar det vara helt okej att röka hasch eller marijuana. Det är bara att se på Ricki Lake så förstår man att amerikanerna inte tar särskilt hårt på haschmissbruk.

  HAHA! tur att vi inte är dåligt influerade av usa iaf… dumma jävla ungar… kolla på europa istället där den verkliga liberala politiken finns.

  – Skillnaderna mellan heroin och hasch är stora. Jämfört med hasch är heroin mycket lätt att överdosera, det är kraftigt beroendeframkallande och skapar en våldsam abstinens, säger Camilla.

  – Man får symptom som liknar influensa fast är mycket kraftigare. Ångest, paranoia, hallucinationer, magkramper och feber är också vanligt, fortsätter Marcus.

  Den som använder heroin blir ofta snabbt socialt utslagen. Preparatet kostar mycket pengar, 3 000-5 000 kronor per dag, vilket leder till kriminalitet.

  – De flesta finansierar sitt missbruk genom att själva sälja droger. Prostitution förekommer också, säger Camilla.

  NAHE säger ni det… vad beror det på att människor har dålig respekt till heroin då? jo för att hash har målats upp som fan själv… och när det visar sig vara i det närmsta harmlöst.. varför ska man då inte testa nåt annat? rökknark som rökknark lixom…

  Från den första oktober får Skellefteå polisområde två nya narkotikapoliser som tillsammans med de två som redan tjänstgör.

  – Vi kommer att ägna oss främst åt langarna. Men självklart måste vi arbeta även på gatunivå, säger Kenneth Fahlesson.

  Två solcialsekreterare eller en ungdomsgård skulle antagligen göra tio ggr mer nytta…

 • reaper

  Member
  2002-10-04 at 13:59

  Från den första oktober får Skellefteå polisområde två nya narkotikapoliser som tillsammans med de två som redan tjänstgör.

  – Vi kommer att ägna oss främst åt langarna. Men självklart måste vi arbeta även på gatunivå, säger Kenneth Fahlesson.

  Två nya narks som ska jaga ungdomar på staaan. Leta i fickor efter nyanvända pipor m.m. Två till langarn, två till ungdomarna alltså.

  “Leta överallt! Dom finns överallt. Under varje buske och trääääd!” // Trolltyg i tomteskogen

 • reaper

  Member
  2002-10-04 at 14:45

  Undra hur många som kommer att gå direkt på rökheroin nu tack vare att det framställs som det nya haschet?

 • reaper

  Member
  2002-10-04 at 14:52

  Förhoppningvis alla… 🙄 😉

 • professorn

  Member
  2002-10-04 at 18:01

  Hon tar ju upp upp det problem som orsakats av attityden “det finns inga lätta droger”. Hon har rätt! I sverige kan rökheroin vara den första illegala drogen en tonåring provar, och det är ju helt sjukt. När de demoniserar cannabis så förringar de heroin, och detta är resultatet – mer narkomaner och mer död.

  gg

Log in to reply.