• Postat av reaper på 2003-03-21 at 23:08

  Ska spendera 3 dagar i NY innan jag tar mig vidare ner mot Florida till släktingar. Någon som har erfarenhet av att scora röka i the big apple? Har ingen lust att hittas yxmördad i en grändjävel eller en crack-kvart i typ Hell’s Kitchen. Min erfarenhet av storstäder är att man alltid hittar röka förr eller senare, men är tacksam för tips som kan underlätta mitt sökande efter det gröna guldet.

  MVH

  svarade 19 år, 11 months sedan 2 Medlemmar · 2 Svar
 • 2 Svar
 • reaper

  Member
  2003-04-10 at 13:49

  Testa att åka till Green Witch Village (eller hur det stavas). Sen är det bara att kolla runt lite i parkerna efter Rasta snubbar som ser ut att sälja. Var i New York för ungefär 2 år sedan och jag gjorde på samma sätt. Det gick bra och jag fick drygt en 5:a AK-47 för 20$. Akta dej bara så att du inte blir blåst går väldigt snabbt det där. En annan sak du ska akta dej för är polisen, inte kul att åka fast utomlands.

 • mry

  Member
  2003-04-10 at 13:58

  Du ska inte vara nojig. Handlarna är mer nojiga än du. Speciellt om du ser normalsvensk ut. Kolla att du får gräs innan du ger pengarna. Var trevlig och avspänd, säger de att snuten är där eller på annat sätt försöker få dig att handla snabbt så avstå hellre och gå till någon annan. Ge aldrig pengar till någon som ska hämta grejerna. Inte ens om hans polare hänger kvar. Du ska alltid ha rökat först!!!!

  När man är turist får man ta lite smällar. Det är ingen som kommer att göra dig illa, men de försöker lura dig på stålarna. Men följer du ovan råd kommer du inte ha problem, utan bli bemött med respekt.