• Creator
  Discussion
 • #698

  reaper
  Participant

  Läste nyligen en diskussion om att ge 24 timmars ljus under blom vid några enstaka tillfällen, tror att det var i tredje veckan innan skörd och sen vid ytterligare två tillfällen sista veckan. Detta skulle ge lite kraftigare tillväxt, men plantan skulle inte gå tillbaks till vegg eftersom det handlade om så kort tid. Är dock lite osäker på detaljerna.

  Jag kan mycket väl ha läst det här på forumet, men hittade inget då jag gjorde en (snabb) sökning. Om det var en diskussion här, kan någon peka ut tråden, och om inte, är det nån som har hört något liknande och kan bidra med länkar eller kunskap?

  Det känns som om att det kanske skulle kunna ge en liten boost, men samtidigt så kanske man får en hermis som resultat.

 • Author
  Replies
 • #63806

  reaper
  Member

  Det känns som om att det kanske skulle kunna ge en liten boost, men samtidigt så kanske man får en hermis som resultat.

  z0rdim sa detta angående hemafroditer

  @z0rdim wrote:

  som jag har förstått det så finns det två typer av hemafroditer, dels den sorten som är genetisk hemafrodit, dvs 50/50 hanne/hona. dessa är väl dem som om dem polinerar skapar frön som har stor möjlighet att bli genetiska hemafroditer?

  och så finns de de hemafroditer som blir stressade till att bli hemafroditer, om dessa i sin tur polinerar en annan hona bör det bli feminiserade frön. fröna på själva hemafroditen är dock fortfarande ganska värdelösa då dem är inavlade?

  detta är vad jag har uppfattat av all information jag sugit åt mig. har jag fel skulle det vara väldigt trevligt att få höra hur det igentligen ligger till =)

Log in to reply.