Vad är det du behöver hjälp med?
Recept?
http://www.vegan.nu har ett ganska fint utbud,
men det är allmänt känt tänker jag.
Oatly’s havremjölk/grädde är delikat i matlagning,
bättre än sojaprodukterna om man frågar mig.
Rismjölk, utan smaksättning eller med vaniljsmak
är också en höjdare.
Något jag inte kan förstå mig på
är alla som anser att det måste vara så ‘jobbigt’
att vara vegan,
det är det inte,
om man bortser från att man kanske inte
kan käka allt på restaurang och caféer,
men med tanke på att du bara ska orientera dig lite,
så antar jag att det inte är så petnoga.
Det finns trots allt ersättningsprodukter för det mesta.
Tyvärr inte för lax,
jag fick laxnoja för ett par veckor sedan,
vilket inte ville gå över.
Så jag konverterade till att äta fisk och skaldjur,
i övrigt veganskt. [heh. ett sötskrutt ansåg att jag fått fiskorexia.]
Shiish. morgonsvammel,
så kan det gå ^.^