• Creator
  Discussion
 • #872

  reaper
  Participant

  Allt är USAs fel. Dom har makt; en oehörd och vidrig makt att göra vad som helst, sålänge majoriteten inte tänker. Allt ont dom gör, som att t.ex. ändra narkotikapolitiken hos alla FN-länder (vilket fått KATASTROFALA följder), alla snedsteg och skit dom gjort glöms bort (eller snarare undanträngs) pga makten. Jag har inget emot USAs befolkning, men jag hatar USAs makt.

  Man skulle kunna tro att FN kunde göra saken bättre, men istället använder USA endast FN som ett redskap att utöva sin makt och få mer inflytande över andra länder. Vi får väl se hur det går för USA i beslutet att anfalla Irak, nu när de behöver FNs tillåtelse och de flesta länder inte stödjer USA.

  Vad USA är: en fruktansvärd makt gömd bakom en kontrollerad befolkning. Kontrollerad i den meningen som Sverige kontrollerar majoriteten mot narkotika. Kontrollerad genom mörkläggning, genom medierna, genom att mata befolkningen med så mycket information att det inte behöver tänka själva. “Tänk inte, vi tänker åt dig. I utbyte för att ni slipper tänka så får vi ert stöd att göra vad vi vill. Ert stöd att låta oss mörda och förtrycka oskyldiga minoroteter, låta miljontals människor dö av svält, ha ihjäl era barn, krossa er alla… om vi så skulle behaga.” Låter det som ett jämt byte? Tänk själv.

  Det känns hopplöst. Min makt mot deras. Om ni också vill känna hur det känns, så ta t.ex. och läs boken “1984”, och kom ihåg att vårt globala samhälle som vi lever i är styrd av samma makt. Denna samma makt ligger inte i våra händer, utan i ett fåtal individers händer (%befolkningen). Vore det inte bättre om folken kontrollerade sig själva -vilket innebär att du får lika mycket makt som vilken annan som helst (vilket i den riktiga demokratin skulle innebära att att din makt tillsammans med resten av befolkningens makt just utgjorde den enda makten) – än att vissa individer kontrollerade er, oss, vi, folket!

  Visst skulle det va bra om dessa enskilda individer brukade makten för samhällets och människans välgång och lycka, men så är inte fallet. Dessa fåtal makthavare är endast människor, precis som du. Och som människa är uppgiften att kontrollera en stor makt oerhört svår. Så svårt att det leder till missbruk, och ett missbruk av makten leder till negativa konsekvenser – ibland rent fatal (som Utrotning) – för det folk som kontrolleras under maktens havare.

  Idag lever vi i demokrati. Det är vad det kallas. Men bara för att vi lever i en viss demokrati betyder det inte att det är vi som kontrollerar besluten. Sanningen är att de som kontrollerar våra tankar, kontrollerar även besluten. Problemet med att ge makten till folket är att folket inte alltid fattar de beslut som är bäst för samhället och deras egen lycka. Inte så länge de som kontrollerar folkets tankar propagerar för de beslut som gynnar dem själva. Så fungerar Sveriges narkotikapolitik. Så fungerar USAs makt.

  Jaha, hur summerar man då det här? Skitsamma, det var bara det att jag läste lite om Hassela, CIA, http://www.psykedelbok.se/brev_kofi_annan_sv.html och lite annat som till slut fick det att kännas så hopplöst. Sen börja jag att skriva, sen kom jag hit ➡ .

  Ok, men vad trevligt då, jag får väl läsa igenom det själv nån gång. Nu måste fortsätta att skriva musik innan denna otroliga inspiration som hopplöshetens ilska ger upphov till.

  Och kom ihåg att så länge vi lever så är vi inte döda! 🙄

 • Author
  Replies
 • #64921

  trestor
  Member

  Jag vet hur du känner dig.. men inget är hopplöst, inget är förlorat… visst ser framtiden mörk ut på många sätt men det finns även ljus och så länge man tror på något och söker sanningen, ifrågasätter och tänker så löser det sig nog.

 • #64922

  upinsmoke
  Member

  “Second Lady Lynn Cheney, not to be out-cummed, released a statement responding to the new Eminem album by saying she wouldn’t respond but that, anyway, the guy is sexist and homophobic (unlike the feminist and gay-defending Bush administration for which she stands?).

  With a confederacy of dunces like Mr. Melville and Ms. Cheney united against him, yes, I vote for Marshall Mathers, the mobyfuckin’ spokesman now for White America.”

  -Al Giordano

  http://www.narconews.com/eminem1.html

Log in to reply.