• Posted by reaper on 2003-02-02 at 03:05

  tjenare! ska dra till indien (Goa och Kerala) om en månad tänkte kolla om de e nån som har koll på vad rökat kostar där på ett ungefär?

  replied 20 years, 7 months ago 2 Members · 6 Replies
 • 6 Replies
 • reaper

  Member
  2003-02-02 at 12:21

  Hej, jag har varit i Goa. Det är ett jävla hålligång där, du kommer säkert få det skit skoj. Jag köpte tyvärr inget röka där men det röks överallt. Jag köpte däremot kingsize papper för ungefär en krona. Ha de

 • aghori-baba

  Member
  2003-02-02 at 15:08

  Har för mig att det var typ en tiondel av priset här hemma, men se upp…. Goa håller på att bli etablerat charterturist-ställe, dvs de försöker rensa upp lite för att försöka tvätta bort knark-stämpeln.

  Tänk på att du riskerar 10års fängelse för minsta lilla bit röka du har, och du vill INTE sitta i ett Indiskt fängelse….. Då är det bättre att åka upp i bergen i Himachal Pradesh eller liknande… mycket mer avslappnat.

  Det KAN gå att muta sig ur en situation, men kom ihåg att det INTE ALLS är bombsäkert att det går.

  BOM SHANKAR!!!

 • aghori-baba

  Member
  2003-02-03 at 10:11

  Här är vad som hände oss en kväll i goa:

  https://swecan.org/forum/viewtopic.php?t=5922

  Ett väldigt bra tips är nog att hålla sig så långt ifrån turisthotell som möjligt. Har för mig att Vagator är bra för såna som oss, inga hotell och nästan inga charterturister. Ett annat VÄLDIGT bra tips är att ALDRIG följa med till stationen om du blir tagen, om du kan undvika det. Tro inte att svenska ambassaden kan hjälpa dig. Gör upp på stället (baksheesh=muta) om du kan.

  Jag uppfattade bara Goa som det ställe där det var någon direkt fara för att åka fast. Jag reste runt i Indien och pakistan i 8mån runt millenniumskiftet. Måste bara säga att milleniumskiftet i Goa var rätt fräckt 😈

  Ha bara i åtanke att även om risken är liten….. du riskerar att förstöra 10 år och resten av ditt liv om du åker fast för innehav.

 • reaper

  Member
  2003-02-03 at 21:16

  ä de lätt att få tag på charas i hela indien? och hur liberala dom i indien? ska bara va ett tag i goa köpa upp mig på en chillum m.m…. sen drar vi nog ner mot hampi ett par dagar och checkar ruinstaden till vi landar vid slutmålet varkala i söder….. vill ju kunna röka hela resan och inte bara i Goa…

  bara 22 dagar kvar tills planet lyfter!

  Peace

 • aghori-baba

  Member
  2003-02-21 at 22:50

  Det är inga problem att få tag på röka…. se bara till att aldrig ha ditt röka bland tobaken eller i en tändsticksask el liknande, där kollar de alltid. Ett bra tips är att redan innan du åker tillverka en liten pung fäst vid ett snöre som du kan ha runt höfterna, så pungen hänger i princip vid dina könsorgan, där kollar de förmodligen inte. Det gjorde de iaf inte med mig.

 • reaper

  Member
  2003-04-17 at 13:11

  bror på hur mkt du köper! köper du 6kilo kostar det iaf 40öre grammet heheh för gräs :P!!