• Hur jobbar byrackerna?

  Posted by reaper on 2003-03-15 at 00:54

  En fråga ang knark hundarna om någon orkar ta sig tid till den. Det e nämligen så att jag e inneboende hos en käring på 75år. så henne böhöver man inte oroa sig för, hon verken ser eller hör men hennes barn har varit på besök ett par ggr å jag har hört prat om att deras shäfer går på en skola för knarkhundar. Å även den e på besök imellan åt. Jobbar sådana hundar på befallning eller börjar dom gasta så fort dom känner doften av gräs?

  E mycket tacksam för svar. E man i klistret eller finns det en chans att klara sig?

  replied 21 years, 3 months ago 3 Members · 11 Replies
 • 11 Replies
 • ashtray

  Member
  2003-03-15 at 09:04

  Dra till med att du är allergisk mot hundar och om det går bra att dom lämnar den hemma?

 • reaper

  Member
  2003-03-15 at 09:29

  Jag har hört att dom bara jobbar på befallning, men jag är inte helt hundra.

 • reaper

  Member
  2003-03-15 at 12:06

  Hundarna ser knarkjakten som lek så jag har svårt att se att de bara skulle reagera när ‘husse vill’. Jag tycker verkligen inte att du ska ta någon risk.
  Tänk dig för!

  kram och lycka till

 • reaper

  Member
  2003-03-15 at 13:23

  Jo att hundar har en otroligt bra luktsinne är det inget snack om.
  Jag vet en kille som hade varit i USA i 2veckor med famljen. När han kom hem till Sverige så luktade knarkhundar på honom och makerade honom. Så han fick ta av sig alla kläder. (Då hade han inte rökt nått i USA)
  Måste ha legat kvar några ganja atomer på kläderna som hundarna kände.

 • reaper

  Member
  2003-03-15 at 13:53

  De där med att säga att jag e allergisk funkar inte. Käringen frågade mig innan jag flyttade in om jag va allergisk. Det var innan jag kom på tanken att odla.

 • Powerpuffgirl

  Member
  2003-03-15 at 15:26

  Gramse: Om du bor inneboende hos en 75-årig tant, så kanske du ska tänka på att flytta alternativt uppskjuta detta med odlingen. Om det nu skulle vara så att det upptäcks, så kan det vara så att eftersom tanten står på kontraktet att även hon råkar illa ut.

  Om det nu är så att hundarna markerar så fort de känner lukten av cannabis, så borde de ju markera alla som kommer åkande från Amsterdam. ALLA lukar ju cannbis, även de som inte röker, eftersom det röks på överallt i den stan.

  Vet bara själv vilken noja jag kan känna om jag har vistats i miljöer det har rökts, eller tom bara har haft torkade blad i väskan som inte ens är särkilt potenta (varför ska jag inte gå in på) och villken hund det än vara månde befinner sig på T-banan eller pendeltåget. Just för att jag inte vet och undrar samma sak som Gramse om hundar markerar på befallning eller “lek”.

 • reaper

  Member
  2003-03-16 at 00:26

  Tänk på att vid tullen mellan Sverige och Danmark så använder som inte alltid knarkhundar utan bara en vanligt hund för att skrämmas. Och den personen som ser mest nervös ut plockar dom in och söker igenom.

 • reaper

  Member
  2003-03-16 at 01:53

  För 13 år sedan så såg jag en demonstration med en sk “knarkhund”. En påse med cannabis placerades i en av många bagar som sedan flyttades runt randomly. Hunden togs fram och hittade naturligtvis rätt.
  Grejjen är den att hunden är tränad till att utföra olika saker, och för att hunden ska veta vad den ska göra så sätts ett speciellt halsband på den.
  Om man inte arbetar, varför ska man då arbeta? vov vov

 • reaper

  Member
  2003-03-16 at 07:58

  Jag tror dom jobbar på beställning, när man går försbi säger alltid tullaren till hunden att “attackera” än.

 • reaper

  Member
  2003-03-17 at 07:32
  ELWING wrote:
  Som någon sa,att en narkotika hund är bara i tjänst om den har sitt halsband på!Och det här med peppar,det fungerar inte,hunden känner lukten av det på 100 meter och drar inte upp det i nosen.sedan kan en hund inte tränas på alla sorters droger utan bara på en eller ett par sorter,så nu tränar dom hundar på att söka efter zip lock påsar!!

  Allvarligt?

 • reaper

  Member
  2003-03-17 at 10:52
  Kega wrote:
  Mitt ex farsa är hundpolis

  Hur såg ditt ex ut? Måste bli en väldigt konstig blandning menar jag, människa o hund. Eller är hennes morsa hund också?

Log in to reply.