• Hur är stabilitet och kvalitet hos GreenHouse seeds?

  Posted by frilansaren on 2013-02-06 at 13:11

  Jag har aldrig varit något fan av ghs med Aran AKA “The leatherboy” i täten ^^
  Har inte kunnat ta dom som “stabila” / “äkta vara”, med alla nya strains mm som dom konstant kommer med.
  Men men iaf,
  Jag är lite av ett fan av TrainWreck och hittade den enbart hos ghs under ett impulsinköp, så jag svalde min stolthet och “sponsrade” ghs så Arjan kan köpa nya läderbyxor :P

  Men nu skulle jag vilja höra vad ni som har odlat en del ghs fröer tycker och hur ni hittills skulle betygsätta kvaliteten och stabiliteten, behöver så klart inte vara av just TW men så länge det är ghs.

  Min syn i dagsläget är att de inte håller samma kvalitet & stabilitet som man får hos en del andra.
  Om ni tycker jag har fel så får ni överbevisa mig så ska jag äta upp hatten så att säga.

  Tills nästa gång.

  må väl

  -lance

  replied 9 years, 2 months ago 5 Members · 8 Replies
 • 8 Replies
 • enzi

  Member
  2013-02-06 at 21:45

  Har precis samma intryck, dvs att ghs handlar mer om att sälja många frön än att ge stabilitet och kvalitet.

  Har dock sett några Bubba Kush från GHS som var bra.

 • frilansaren

  Member
  2013-02-07 at 08:03

  Eller hur, vilka andra har över 40 strains ute och fortsätter spotta ut nya strains med högre tryck än 1 tommygun, fullkomligt omöjligt att göra dom stabila så snabbt,, fast visst, om man använder ghs egna näring så kanske dom per automatik blir stabila redan vid första generationen :wall:

  Jaja vi får se hur deras TW blir :)

  -lance

 • enzi

  Member
  2013-02-07 at 09:12

  Faktum är att jag tycker det är ganska många seedbanks som verkar ha svårt att hantera köptrycket som råder numera. Då lockas de såklart att skapa nya strains snabbt samt att sälja frön som inte riktigt håller måttet, helt enkelt därför att efterfrågan är stor. GHS är ett bra exempel på det.

 • frilansaren

  Member
  2013-02-07 at 22:36

  ja tyvärr är det många som går i liknande spår, som ghs.

 • majoren

  Member
  2013-02-08 at 10:54

  varför kallar du arjan för the leather boy? känns som att du blandar ihop han med läder lasse från naturens droger. har aldrig sett arjan med läderbyxor.

 • frilansaren

  Member
  2013-02-27 at 09:22

  @majoren wrote:

  varför kallar du arjan för the leather boy? känns som att du blandar ihop han med läder lasse från naturens droger. har aldrig sett arjan med läderbyxor.

  Hehe Arjan the leather boy är bara ett smeknamn på blådåren jag och en vän använde oss av, ingen av oss gillar honom så vi tyckte det var ett passande namn :)

 • spektakel

  Member
  2014-05-09 at 11:10

  lita inte på någon fröbank som säljer ENDAST Feminiserade frön och som dessutom spottar ut 10 nya strains om året.. Försök sätta er in i hurr mycket arbete som krävs för att stabilisera bara 1 strains, och sen ska du dessutom göra det till iaf en F4 innan den är stabil, borträknat från F1 som har hybrid vigor.

  Dessutom är GHS skojare nr.1 … Kolla strain hunter t.ex.. Res runt, råna lokalbefolkningen på deras strains och kommercialisera det bara för att sedan släppa strains som är baserade på sorter som redan fanns. Dvs de använde ingen av de sorter de hittade i strainhunters. färga frön.. kom igen? Arjan är en bussinessman, Shantibaba är en breeder. Vill man köra GHS riktiga strains så köp från Mr.Nice seeds (shantibabas företag) som har alla originalen.

 • word

  Member
  2014-09-22 at 06:53

  Kaia kush blev hermisar i vecka 2 12/12 .. Bekräftade bara det befarade