• Posted by reaper on 2002-11-22 at 03:19

  nu är det så här att jag är trött på att köpa mitt röka ..så skulle vilja odla ..men då är problemet att jag bor hemma hos mina föreldrar och då är det ju inte så bra att börja odla synligt…så är det någon som har en bra ide på hur jag ska göra för att kunna odla hemma….typ bygga någon låda eller så där som inte drar åt sig blickar från familjen ?

  replied 21 years, 5 months ago 2 Members · 2 Replies
 • 2 Replies
 • Trestor

  Member
  2002-11-22 at 11:30

  Det finns massor med tips om stealthboxes och sånt, om man letar runt lite. Men tyvärr så är nog det enda trista rådet jag kan ge, att vänta med ditt odlingsprojekt tills du har eget boende. Det är ju så att dina föräldrar kan råka illa ut om du får trubbel med polisen och det är inte så snällt. Dessutom kan du nog glömma att hålla det hemligt för dina päron.. de snokar mer än man kan tro, och även om du kan gömma odlingen, hur ska du förklara lukten? För det KOMMER att lukta, och det rätt rejält.

  Så länge du bor hemma tycker jag inte du ska odla heller, utom möjligtvis utomhus, vänta tills sommaren om du vill odla innan du flyttar. Eller så frågar du snällt dina föräldrar om du kan få odla en planta eller två :)

 • reaper

  Member
  2002-11-22 at 14:00

  ok ok aja du får jag nog ta och vänta ett tag….men tack i alla fall

Log in to reply.