• HJÄLP!!

  Posted by reaper on 2003-02-14 at 15:08

  hallå hallå!! jag måste få ett seriöst svar av någon nu altså!! för jag börjar nojja ut rejält!!! i förrgår rökte jag och en polare ur hans bong! jag antar att jag inte är van vid bong rökandet eller det raftiga ruset! men ja blev riktigt beng! det enda som är skrämmande är att jag fortarande har kvar en del av ruset!! detta är andra dagen jag gått med detta bekymmer nu!! jag vill bara bli av med det… vad har hänt ???????? det kan väll inte vara en psykos! kanske det kan vara överdos så min kropp inte är van vid det och tar längre tid att bryta ner det! eller vad fan är detta!! snälla ge mig ett svar… // fred Reks

  replied 20 years, 9 months ago 5 Members · 20 Replies
 • 20 Replies
 • brain

  Member
  2003-02-14 at 15:17

  Har faktiskt aldrig hört något liknande. Ta det bara lugnt o stressa inte upp dig. Rök inte, så ska du se att det försvinner snart. Vet inte hur ofta du brukar röka, men det är kanske dags för ett lite längre uppehåll?

 • reaper

  Member
  2003-02-14 at 15:21

  En “tripp” som sitter i flera dar, shit super röka? 😉 Nej nog med skojjande.

  Quote:
  jag fortarande har kvar en del av ruset!! detta är andra dagen

  vad är det du känner av av ruset?
  Ta det lugnt bara, stressa inte upp dig. Klart det försvinner snart….

  Peace!

 • reaper

  Member
  2003-02-14 at 15:21

  jag har inte rökt på jätte länge lixom… å brukar bara röka joints!! men när ja rökte ur bongen så sa det bara blam! å nu e ja helt avtrubbad!! det känns skit mysko å så har det varit i 2 dagar nu!!

 • reaper

  Member
  2003-02-14 at 15:22

  ne men jag känner mig helt skakig… ser inte riktigt som jag vill, å allt e segare en vanligt! ja känner mig allt utom normal!! som om ja lever i en jävla dimma

 • friggs

  Member
  2003-02-14 at 15:23

  Det kan faktist vara så illa att du håller på att bli sjuk, jag har själv varit trött och småsjuk de senaste dagarna och det känns faktist som om jag vore lätt påverkad, är rastlös, springer runt och pillar på saker och är småfnittrig mest hela tiden. Som nybörjare går man dessutom lätt och letar fel och tror att allt har med rökat att göra, vilket faktist kan ge upphov till placeboeffekter. Men okej, vissa sorters hasch som jag stött på ger faktist en sorts baksmälla några dagar efter det att man rök, ännu en anledning till att hålla sig till gräset.. Ta det lungt några dagar, låt bli att röka och sysselsätt dig med sånt som får dig att sluta tänka på det hela tiden. Någon psykos tycker jag inte att det låter som.

 • friggs

  Member
  2003-02-14 at 15:27

  Har du ätit ordentligt under de senaste dagarna föresten? Gör det annars, även om du inte känner dig hungrig.

 • reaper

  Member
  2003-02-14 at 15:27

  jo… men det kanske kan vara som så att!! jag har fått för mycke.. att min kropp inte är van vid så mycket på en gång kanske? så det inte kan bryta ner det så snabbt som det ska?
  ja känne rmig så här iaf : känner mig lätt berusad!! synen e lite seg & jag e lite skakig.. känner mig som ja skrev innan allt utom normal!! jag har alldig kännt så här innan!! är helt seg & inte lika glad heller..

 • reaper

  Member
  2003-02-14 at 15:28

  ehm okej.. men ja e ju inte specielt hungrig!!
  blir bara yr av all yrsel hehe… detta e sjukt asså!! riktigt jobbigt

 • friggs

  Member
  2003-02-14 at 15:33

  Låter inte som en psykos i alla fall så det kan du stryka.

  Var det hasch du rökte? För som jag skrev tidigare så har vissa sorter en förmåga att ge en baksmälla som stämmer väl överens med det du beskriver. Riktigt varför man får det vet jag inte men det kan bero på att det är utblandat med något och att det tar tid för kroppen att hantera dessa ämnen vilket gör dig seg. Kroppen är helt enkelt upptagen med annat och har inte tid med dig! :?

 • reaper

  Member
  2003-02-14 at 15:47

  Jag har varit med om något liknande efter en tung hultsfredsfestival för några år sedan. Jag blev inte normal på typ 4-5 dagar och fick ljud-hallisar. Det jag rökte var det festivalen hade att erbjuda, alltså ganska halvkasst braj. Jag drack även en hel del alkohol på festivalen. Jag gissar att det för min del handlade om nån slags fysisk utmattning.

  Fysisk överdos kräver att man får i sig många kilo cannabis, så det är det knappast. Vore det en psykos skulle du vara så förvirrad att du inte ens skulle kunna undra om det var en psykos. Ta det lugnt ett par dagar och försök att leva lite hälsosamt, så tror jag att symptomen försvinner.

  Krya på dig.

  Peace

 • reaper

  Member
  2003-02-14 at 16:11

  jag kan säga att jag ochså vart med om liknande men det har inte suttit i lika länge.. men har rökt riktigt mycket/bra på en kväll så har jag faktiskt ochså känt så där och det käns inte riktigt som man e bäng alt e bara helt fucked up och skumt men det går över ta det bara lungt…

 • friggs

  Member
  2003-02-14 at 16:13
  jens wrote:
  Fysisk överdos kräver att man får i sig många kilo cannabis, så det är det knappast.

  Nja, den dödliga överdosen ligger på flera kilo, men överdos är det så fort du rökt/ätit förmycket.. 5-6 gram räcker för attt du ska börja må riktigt illa och till och med spy.

 • reaper

  Member
  2003-02-14 at 16:58

  tack så mycke grabbar… men ja kan säga som så här!! att nu känns det mera som en kraftig inflensa! hade lite feber & lite skakig i kroppen! men precis som du sa Friggs… så kanske det kan vara då!! det var typ nått marokanskt, jag har alldrig mått så här innan!! konstigt värre… mår pyton asså, USH!! det kan ju ha å göra me att jag håller åp¨att bli sjuker..
  eller nått, som gör att detta känns mera på psyket typ!

  USH!! hoppas det försvinner =/
  peace.

 • reaper

  Member
  2003-02-14 at 20:05

  Det har du helt rätt i Friggs. Tankevurpa från mig.

 • powerpuffgirl

  Member
  2003-02-14 at 20:20

  Krya på dig Reks!

  Har inte råkat ut för ett rus på flera dagar, men väl på ca 36 timmar. Och det på marijuana. 😯

  Men, som flera andra skriver, så kan det ha flera orsaker allt ifrån stress och för lite mat till att en förkylning eller influensa är på G.

  Jag kan själv känna mig nästan “påverkad” bara jag är trött.

  Skriv igen och berätta hur du mår!

Page 1 of 2