Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Presentationer Hej på er gröngölingar!

 • Hej på er gröngölingar!

  Posted by reaper on 2003-02-16 at 09:10

  Hej, mitt namn är Speedy Weedy, jag är 29år.

  Växte upp i Lidingö som är ett välbärgat område strax utanför Stockholm, så jag har inte direkt växt upp bland droger och alkisar.
  Mina föräldrar hade hög inkomst och var väldigt upptagna med sitt jobb och var i princip aldrig hemma, vi hade en hushållerska som skötte om huset och dess uppgifter.
  Jag jobbar nu som inredningsarkitekt på ett väletablerat företag i storstan, jag har jobbat där i tre år nu, trivs väldigt bra och kommer bra överens med mina arbetskollegor.
  Cannabis kom jag i kontakt med första gången när jag var 14 år, men jag tyckte inte det va nåt för mig, när jag fyllde 15, så hade vi en stor fest, FF som det så tufft hette, hemma hos mig och en av mina kompisar hade ganska rejäl bit hasch med sig, som vi rökte upp, sen dess har jag alltid gillat och varit liberal vad det gäller Cannabis, hatar dock tyngre droger.
  Mina föräldrar fick genom hushållerskan tidigt reda på vad deras redlige son sysslade med, men vi pratade igenom det och (dom) kom fram till att det var extremt farligt att använda sig av droger, men jag lovade självklart att absolut inte göra om det igen.
  Men det var ett dåligt löfte, jag fortsatte med mina “snobbkompisar” att både inhandla och bruka Cannabis, till vår stora förtjusning.
  Åren gick och till slut blev man ju som alla andra, hoppas jag, 18 år gammal och kunde skapa sina egna “lagar”, jag berättade direkt för mina föräldrar att jag brukade Cannabis, samt att det var min ensak och med tanke på mina betyg kunde dom inte klaga, även om dom inte riktigt kunde acceptera detta.
  Men åren gick och till slut, vilket är ganska otroligt, gav åtminstonde min pappa efter, han accepterar i dag mitt “missbruk” som vad som helst.
  Han märkte helt enkelt att jag både kunde sköta mina studier och röka samtidigt, jag rökte Cannabis nästan dagligen under tiden på universitetet, men detta påverkade ej mina betyg, då jag gick ut med väldigt höga sådana.
  Men att röka, skulle väl gissa på ca, 10g i veckan och samtidigt klara av studierna, ser jag idag som smått otroligt, även om jag nu brukar cirka i runda tal, runt 35 gram i månaden, samtidigt som jag har ett så viktigt arbete som jag nu har.
  Jag är håller mitt bruk och arbete på avstånd från varandra, även om det blir nån morron joint då och då :lol:, men det är rätt skönt att vara lite väck med det här jobbet då man skapar så otroligt fina inredningar.
  Många av mina bästa jobb har faktiskt skett på “flummiga” dagar, som tur är har jag kunnat hålla mitt bruk hemligt, även fast jag ibland kommer rätt stenad till jobbet 😆 .

  Jag tycker om Cannabis väldigt mycket och har inga som helst planer på att sluta mitt, i stort sett, dagliga bruk av denna sköna gröna och i bland bruna skönhet.


  HÄR KOMMER EN INTERVJU MED MIG OCH AV MIG :D :

  Hur hittade du swecan?

  -Jag surfade runt på olika sökmotorer och fann där swecan.

  Vad tycker du om swecan?

  -Jag gillar sidan starkt, om det inte vore för mitt så tidskrävande arbete så skulle jag nog sitta här dygnet runt.

  Hur länge har du varit aktiv på swecan?

  -Jag har surfat på sidan i cirka nio månader, och kollat runt lite.

  Varför har du väntat så länge med att skaffa en log in?

  -Jag har som sagt ett tidskrävande arbete, men ska nu försöka vara lite mer aktiv.

  Vad kan du tillföra?

  -Alltså, ursäkta mig men jag måste tyvärr gå nu 😉 !  Så rök ganja tills ni blir gamla och börjar ramla!

  PEACE PÅ ER ERA GRÖNGÖLINGAR HAHA!

  mvh Speedy Weedy 😉 ❗

  replied 21 years, 3 months ago 3 Members · 3 Replies
 • 3 Replies
 • Smacky

  Member
  2003-02-16 at 09:51

  Välkommen Weedy Speedy!
  Bra presentation, funderar själv på att läsa till arkitekt/inredningsarkitekt nu när jag ska börja på univeristet. :)
  Hoppas du kommer att trivas här.

 • delta-9

  Member
  2003-02-16 at 10:08

  Välkommen. Hoppas du inreder med hampa! 😉

 • reaper

  Member
  2003-02-16 at 10:44

  Tack så mycket!

  Angående inredning med hampa så har jag från en kontakt, som sysslar med samma saker som jag, fått en helt enormt grym tapet, gissa vad det är för tapet?
  Tro det eller ej, men jag har en gömd liten garderob där jag har min lilla data och smoke hörna, därinne eller ska jag säga härinne har jag satt upp den där tapeten och det är bästa jag vet att sitta här inne och smokey smoka för mig själv!
  Ni kan ju tänka er själva, haha!

  Satsa på och bli inredningsarkitekt, med lite kontakter kan man göra vad som helst!

  Ha det bra!

Log in to reply.