• Haschkaffe.

    Posted by reaper on 2003-03-14 at 15:30

    Goddagens kamrater, detta är mitt första inlägg här på swecan. Jag undrar helt enkelt om haschkokbokens recept Haschkaffe. Funkar det bra? Hur mycket bör man ta och vad bör man tänka på? (om någon nu har provat på det?)

    Tacksam för svar. :)

    replied 20 years, 8 months ago 3 Members · 7 Replies
  • 7 Replies
  • reaper

    Member
    2003-03-14 at 16:20

    Mitt tips är att du gör Canna-chockladbitar och tar till Kaffet istället.
    Bra mycket godare =) + att man kan frysa ner det som blir över.

  • reaper

    Member
    2003-03-15 at 10:27

    Du meckar ner kanske 1 gram och smular ner det fint i kaffet.
    sen så är det bara att dricka :mrgreen:
    sen efter en halvtimme till en timme så kommer du att bli nice ;D

  • reaper

    Member
    2003-08-08 at 23:05

    Ska man inte ha en massa smör i också som när man gör hash Oboy. Har för mej att det verkar bättre om det är mycket fett i när du äter/dricker grejer.

    Mvh. Zcrash

  • gronis

    Member
    2003-08-09 at 00:13
    Zcrash wrote:
    Ska man inte ha en massa smör i också som när man gör hash Oboy. Har för mej att det verkar bättre om det är mycket fett i när du äter/dricker grejer.

    Mvh. Zcrash

    kaffegrädde borde fungera

  • calypso

    Member
    2003-08-10 at 01:05

    “Du skola icke smäda det svarta guldet”

    -Calypso

  • reaper

    Member
    2003-08-25 at 23:23

    så här gör jag och det funkar perfekt för mig:
    Börjar med att försöka smula 0.6-0.9g hasch så smått som möjligt.
    Sen lägger jag en liten klick smör i en kopp och fyller på med en matsked varmvatten så smöret smälter lite.
    Sen häller jag ner hasch pulvret i koppen och försökre ‘sänka’ det så det kommer ner i vattnet/smöret.
    In i micron ungerfär 10 sekunder sen tar jag ut den och krossar alla hasch bitar (om det nu är några) och rör om lite.
    Sen har jag i kaffe pulver (använder snabb kaffe då jag tycker det är godare) och sen varm vatten och tillsätter några korn socker.
    In i micron 1 och en halv till 2 minuter.
    Tar ut den och häller i lite mer socker samt mjölk/grädde och rör om.
    Låter det svalna lite och sen njuter av den goda smaken.

    För det mesta så ligger det pulver kvar på botten när jag druckit upp men då häller jag bara i lite vatten eller nåt annat och sköljer ner det med, varför slösa ? 😉

    För mig kommer det smygande i 1-2 timmar och sen slår det rejält skönt, då brukar jag ta en folk öl och bara njuta. en natt så satt ruset i 7 timmar, prefekt för hade precis laddat ner 6 och en halv timmes avsnitt av M.A.S.H 8)

  • reaper

    Member
    2003-08-26 at 21:09

    Måste hålla med om att det är bättre med “magiska” kakor och ha kaffe till!

    Godare och säkrare är det.
    Kaffe binder inte “kryddan” så bra som vanliga bakelser gör… 😆

Log in to reply.