• Genetik Byte

  Posted by reaper on 2002-10-18 at 17:25

  Jag är intresserad av att testa nya sorter och få tag på potenta strains. Jag har märkt att flera av de strains som man gärna vill ja också kostar rätt mycket pengar. Mitt förslag är att vi slår ihop våra påsar nu i vår och gör ett massivt utbyte av strains, oss Umeå bor emellan. Jag har ett förslag på hur detta skulle kunna gå till utan att vi behöver träffas eller riskera att vår identitet avslöjas.

  1) Alla skriver ner en lista på vad dom vill ha för strains och vilka strains som man redan har eller eventuellt tänker köpa.
  2) Alla får ansvar för att odla upp en eller flera plantor av en viss bestämd strain (detta kommer bero på vem som nu har vad för något).
  3) När det är vår och växterna kan börja överleva ute i naturen, då tar alla kloner av sina växter och planterar ut någonstans i naturen (och ser naturligtvis till att plantan klarar sig och mår bra). Personen som odlar bestämmer själv vart som är ett bra ställe.
  4) Alla får reda på vars alla andras odlings platser är.
  5) Man besöker alla andras odlingsplatser och tar en klon avplantan som växer där (men ser till så att det även finns kvar till nästa person).

  Fördelen är att växterna kommer klara sig hela sommaren och att man kan besöka odlingsplatsen precis när man vill under hela denna period, för att lägga beslag på sin rättmätiga del. Det finns alltså ingen mening för en eventuell polis att ligga i bakhåll, det kommer dom inte ha resurser till det helt enkelt.

  Vad sägs?

  PS!
  Josef_K: Jag är osäker på huruvida denna tråd kommer att bryta mot swecan reglerna eller ej, så jag hoppas att du modererar bort den ifall det inte passar.

  replied 21 years, 6 months ago 1 Member · 1 Reply
 • 1 Reply
 • josef_k

  Member
  2002-10-21 at 22:26

  Tja, Swecan är ju ett odlingsforum, så att teoretiskt diskutera odling och byte av cannabisfrön går väl an!
  Det här är visserligen ett slutet forum, men bara för det blir det inte idiotsäkert. Tänk bara på vad ni postar för information, det är omöjligt att kolla upp vem som egentligen läser det.

Log in to reply.