Ett svenskt cannabisforum Forums Universitetet – Samhälle och kultur U| Cannabisaktivisten gå ihop och diskutera cannabis på “vanliga” forum

 • gå ihop och diskutera cannabis på “vanliga” forum

  Posted by reaper on 2002-12-13 at 12:24

  undrar om man skulle kunna påverka folk, eller iaf få dem att tänka till lite genom att gå ihop några stycken för att sedan diskutera cannabis på andra forum. vilka forum vet jag ej.. men forum där icke-cannabis-folk håller till.

  man kanske skulle kunna få hit folk och omvända dem

  eller så skulle det bara uppfattas som väldigt stötande och kanske skulle stjälpa mer än hjälpa

  replied 21 years, 3 months ago 5 Members · 27 Replies
 • 27 Replies
 • reaper

  Member
  2002-12-13 at 13:25

  Varför omvända folk?
  Hoppas du bara tänker på folks sätt att se på cannabis, inte att få dem allihopa till å börja röka.. Det är ju upp till var å en…

 • reaper

  Member
  2002-12-13 at 13:53

  varför omvända folks syn på cannabis?? tycker inte att jag behöver svara på det…

 • reaper

  Member
  2002-12-13 at 13:57

  Jag kanske missuppfattade ditt första inlägg.. Tog det som du tyckte hela världen skulle röka (typ) men så var ju inte fallet å då håller jag med.
  Ändra folks syn och förutfattade meningar är en bra plan, men inte att få dem alla att börja röka..

 • reaper

  Member
  2002-12-13 at 14:01

  själklart synen på cannabis och oss som använder det, men jag skulle inte ha något emot om alla skippade kröken och rökte ganja istället, skulle bli iaf lite trevligare samhälle, tror jag

 • fr

  Member
  2002-12-13 at 18:38

  @Acke wrote:

  Låter som en bra ide. Folk har ju vart på pcgamer och webforum tidigare, men finns det fler välbefolkade forum som vi kan infiltrera? =) Nån som har nån idè?

  Jag har länge velat ha igång en debatt på FragZones forum. Mycket välbefolkat, och skulle säkert bli mycket debatt. Dock har de trots att jag tjatat på dem flera gånger inget off-topic forum, och i de andra blir det nog låst rätt fort. :?

 • friggs

  Member
  2002-12-14 at 05:49

  Jag delar abuse åsikt, sprid inte ut https://swecan.org hur som helst utan PM till de som verkar vara någorlunda öppna. Ni debatterar lika bra på deras forum. Jag vill faktist inte ha det här stället fullt av en massa rabbiata drogmotståndare som inte är ett dugg mottagliga för argument utan bara rabblar upp sina vanliga flosker.

  Ett svenskt cannabisforum

 • reaper

  Member
  2002-12-16 at 14:45

  jag drog igång en tråd på ww.sexliv.com’s forum
  inlägget “är inte detta sjukt så säg” tycker att någon som är duktig på att skriva o så kanske kunde gå in där o försöka få de människor där inne som tycker det var rätt åt honom att ändra sin syn. de skrev nåt i stil med: men vadå han blev ju fälld, han blir väl glad åt allt knark som finns inne i fängelserna

 • reaper

  Member
  2002-12-18 at 14:09

  :?:

 • reaper

  Member
  2002-12-18 at 18:22

  Tycker inte de e en sån bra idé att dra in folk i forumet som inte egentligen vill vara här, eller bara dra in en massa anti-cannabis-folk…..okej vi kan ju försöka få folk att förstå att cannabis inte e så farligt som alla säger, men att dra hit en massa människor skulle bara förstöra swecans trevliga miljö.

 • fr

  Member
  2002-12-18 at 18:34

  @Kia wrote:

  Jag var inne på lunars diskus på diskusen depression och ställde en fråga om zoloft ( antidepressiv medicin) och hasch och dom tog bort inlägget och sa att jag skulle bli avstängd om jag gjorde något sånt igen.

  Jag frågade en av de ansvariga på lunarstorm varför det inte finns något forum om droger, vad hände? Jo dagen efter var mitt lunarstorm-konto raderat. Man kan iofs säga att dom räddade mig då jag efter detta slutade besöka sidan.

 • reaper

  Member
  2002-12-19 at 14:30

  Men de spelar ingen roll vilka vi ger adressen till, va ja menade var att vi inte ska göra swecan till en battelfield där folk som är för o folk som är mot cannabis ska “kriga” me varandra. Swecan e inte till för att omvända personer(kan inte prata för hela swecan, men den uppfattningen jag fått iallafall), den är till för personer som av olika anledningar är intresserade av cannabis o vill dela sitt intresse me annat folk som har liknande intressen.

 • chong

  Member
  2002-12-19 at 22:40

  Ja både och va. Men man behöver ju inte föra den stora debatten här utan bara planera den här. Sedan gäller det ju att synas.

  Mvh chong.

 • reaper

  Member
  2002-12-20 at 11:45

  Jag frågade en av de ansvariga på lunarstorm varför det inte finns något forum om droger, vad hände? Jo dagen efter var mitt lunarstorm-konto raderat. Man kan iofs säga att dom räddade mig då jag efter detta slutade besöka sidan.

  Dom är så jävla hysteriska på Lunar.

 • reaper

  Member
  2002-12-20 at 13:39

  jag “råkade” skriva i ett diskusinlägg på lunar om att hasch var mindre farligt/giftigt än alkohol – döm av min förväning när mitt konto var raderat dagen efter…. men pedofilerna håller dom bakom ryggen – dom är väl stommen i LunarWorks ryggrad eller nåt!

 • Powerpuffgirl

  Member
  2002-12-20 at 22:38

  @Acke wrote:

  Vad menar dom med främjande? får man inte säga fakta?

  Nej, det får man inte, that’s it! 😥

  Vore det så att man skulle få säga fakta, så skulle vi inte behöva vara här. Vi skulle kunna föra diskussionerna hemma och på jobbet. Men eftersom man inte får säga fakta utan att bli straffad för det på ett eller annat sätt, så håller jag mig här. :P 8)

Page 1 of 2

Log in to reply.