• Flushat 3ggr nu…

  Postat av bigbosss på 2014-09-17 at 12:58

  Jag har som sagt flushat 3ggr. Senaste gången drack dom så mycket att den torkade ut på 12 timmar och såg jättevissen ut. Bladen e inte gula heller. Börjar dock bli nu. Det va 3 dagar sedan den vissnade lite.
  Bladen hänger och bladen på budsen är torra och knastrar å blir bara pulver när man tar på dom.
  Men själva budsen ser bra ut.
  Jag skall skörda idag så jag skall ta några bilder.
  Vill bara tillägga att det e första gången för mig så jag blir extra nojjig. Jag vill vara förberädd inför nästa omgång :-)

  Jag har 3 olika strains som jag inte har en aning om va dom e men dom ser helt olika ut allihop så det e bara en jag har problem med.

  Nån som har nån tanke?

  svarade 8 år, 8 months sedan 3 Medlemmar · 3 Svar
 • 3 Svar
 • dirtybastard

  Member
  2014-09-17 at 15:37

  Raderad

 • bigbosss

  Member
  2014-09-17 at 16:29

  Ok det låter bra. Dom som sett min första odling tappar hakan lite. Jag har lyckats på nått sätt men vet inte hur haha. Det visar sig nästa omgång.

  Hela projektet började att jag satte några frön som jag fått i påsar. Dom stod bara i köksfönstret men när dom blev större ställde jag dom på altanen någon månad å dom bara exploderade. Av 10 frön fick jag 6 fina tjejer.
  Jag planterade om dom i 6 liters krukor å fixade mig en garderob i källaren. Sen va det bara läsa på. Jag har en av dom i en 18 liters kruka å den e klart finast och störst så större krukor blir det självklart nästa gång.

  Skall se om jag får upp nån bild på dom snart :-)

 • spektakel

  Member
  2014-09-18 at 09:40

  svårt att göra diagnos utan bilder på både hela plantan och utsatta områden.
  Flusha inte för många gånger och för intensivt.. Många ämnen är för det första inte specielt mobila i vatten och dessutom så vt du ju inte ens vad problemet ligger om jag förstått det rätt? Hängig gulnande planta efter mass-vattning är tecken på övervattning-
  Sen vore det bra om du kunde skriva vilka delar av plantan problemet började på osv. En mer utförlig beskrivning med bilder helt enkelt.

  Och sluta visa folk dina odlingar (just a word of advice) . Och om du gör det så håll antalet nere!! Dont tell dont sell dont smell – om du inte vill åka dit :P .

  Bless