• Dosering

    Posted by vaalea on 2012-01-25 at 06:04

    Hejsan

    Har inte direkt varit aktiv här om man ser till skrivande- men har länge följt forumet =)

    Undrar lite kring dosering vid matlagning, och har detta varit uppe för många ggr- säg till eller ta bort tråden :)

    En god vän sitter inne på ungefär 2 hg grönt, men varken han eller jag röker så alternativet har varit att typ slänga det eller ge sig in på matlagning. Själva tillagningen verkar inte så svårt, men hur mycket ska/kan man ha i förhållande till smör? Det verkar vara lite olika svar, och för en nybörjare är det inte helt lätt.

    replied 12 years, 2 months ago 4 Members · 4 Replies
  • 4 Replies
  • marijuanafarmer

    Member
    2012-01-25 at 07:17

    Gör så varje kaka/bit innehåller ca 0,5g och dela på en första gången. Kan lätt bli för bra om man inte är van vid ruset, tänk också på att det sitter i längre vid förtäring än rökning så efter ca 0,5-1 timme börjar det och varar i ca 5-6 timmar.

  • xtas

    Member
    2012-01-26 at 13:22

    Slänga 2 hg grönt?!

  • cthullu

    Member
    2012-01-26 at 16:51

    @xtas wrote:

    Slänga 2 hg grönt?!

    sorry för OT, men kunde inte låta bli att länka in denna gamla tråd https://swecan.org//viewtopic.php?p=693381#p693381 :rofl:

    i övrigt, mängden smör är inte så noga, typ “tillräckligt”, annrs finns det nog massor recept med mått om man söker runt lite.

    men som marijuanafarmer säger var försiktig vid intaget tills ni får pejl på det.

    Göra varm oboy med lite majja i kan annars vara en snabb, enkel och bra introduktion.
    Du kan ha i lite kaffegrädde under värmningen/omrörningen för extra fett men inget måste.

  • jimpa

    Member
    2012-01-27 at 05:36

Log in to reply.