Ett svenskt cannabisforum Forums Universitetet – Cannabisodling U| Inomhusodling Hydro Dagboksanteckningar – Aero-Hydroodling

 • Dagboksanteckningar – Aero-Hydroodling

  Posted by carlse on 2003-03-08 at 17:55

  Jag har här för avsikt att kontinuerligt föra anteckningar om min nystartade aero-hydroodling. Jag började att posta i en annan tråd men flyttar den nu hit till en separat tråd som jag kontinuerligt kommer att editera, så det kommer fortsättningsvis inte att synas som “Nya inlägg” utan den intresserade måste själv läsa här. Jag avser att posta alla mina erfarenheter, även evt. misstag och problem, samt kontinuerliga mätvärden för pH, EC, syrehalt i vattnet, vattentemperatur och lufttemperatur. Initialt har jag inte kopplat på några HID-lampor utan kör tills vidare med 2 x 2 x 36W Osram Fluora 77 lysrör (= 144W). Så snart det börjar att växa så tänder jag även HID-lampan som är en 250W HPS. Odlingsgarderoben är 90 x 45 i golvmått och 220 på höjden och med passivt insug och dubbla aktiva utsug i form av justerbara badrumsfläktar. Därtill finns en bordsfläkt som hänger upp och ned och kan justeras i höjd.


  På grund av den kontinuerligt ökande textmängden som gjorde det svårt att editera/uppdatera sida så har den raderats och denna nya har skapats. Allt fortlöpande text har därtill flyttats till en extern URL-adress på servern. Klicka nedan för att läsa den!

  https://swecan.org/users/carlse/Aero-Hydro-dagboken.htm

  Bokmärk URL-adressen så kan du fortlöpande följa dagboken utan att behöva logga in på Swecan.

  replied 20 years, 7 months ago 0 Member · 0 Replies
 • 0 Replies

Sorry, there were no replies found.