• christiania – civilpolis

  Posted by reaper on 2003-01-16 at 23:27

  Läste här på swecan att nån snubbe hade blivit skuggad av nån civil snut nere i chris. vadå springer det runt massa snutar o kollar vad fan man gör där nere eller? har de rätt o skugga nån person som bara handlar lite o sen drar hem till sverige t ex ? jag som trodde man kunde springa runt där nere o känna sig fri :(
  tänkte att man skulle lasta hela bilen full av gräs o sen köra hem, det vore en jävla resa 8) , nej det ska jag inte göra.

  halloj

  replied 21 years, 3 months ago 2 Members · 7 Replies
 • 7 Replies
 • reaper

  Member
  2003-01-17 at 09:46
  fotar wrote:
  har de rätt o skugga nån person som bara handlar lite o sen drar hem till sverige t ex ?

  Rätt och rätt, dom KAN ju göra så i egenhet av privatperson och sedan tipsa polis/tull i Sverige. Däremot så har ju svenska poliser ingen som helst auktoritet i Danmark.

 • reaper

  Member
  2003-01-17 at 11:02

  Danska polisen har nog ganska många civiliare på plats. Var där en gång när det var tillslag och då var det minst tre civilare som hjälpte till att plocka ihop beslagen, så visst finns dom. Tråkigt men sant.
  Som tur var vill dom ju inte åt oss turister utan försäljarna.

 • reaper

  Member
  2003-01-17 at 12:28

  Vi har nog råkat ut för en tipsare av tullen men det är inte säkert. Vi skulle köpa hem ett hekto vi var 5 st därinne. Jag och 3 polare stod och skulle handla skivor så hade vi svårt att förstå vad dem menade så kom det en kille och hjälpte oss (svensk). Sen så frågade han om vi skulle ta in så vi svarade ja utan att tänka oss för. När vi sen kom på ringde vi de andra med brasset och sa att de inte på några villkor skulle träffa oss i danmark eller ta samma båt. Kan ni tänka er när vi gick av båten var vi dem enda som blev stoppade av tullen där trots att det var hur många som helst med många unga med och vi var de enda som blev stoppade

 • reaper

  Member
  2003-01-20 at 22:50

  Faktum är att svensk polis och dansk polis har något satans avtal, de får verka runt öresundsregionen.

 • reaper

  Member
  2003-01-28 at 12:03
  Regime wrote:
  Faktum är att svensk polis och dansk polis har något satans avtal, de får verka runt öresundsregionen.

  har läst desamma någon stans. Har dock för mig att om dansk polis ska fula sig med mig när jag är tex i malmoe så måste de ske via svensk lag och att de måste vara godkänt av svenksa åtalare eller något sådan…

 • chong

  Member
  2003-01-28 at 20:24

  Jag har varit med om att bli stoppad av dansk polis utanför christiania och blivit muddrad. Vi fick kasta rökat i närmaste gatubrunn sen sa dom att svenskar kunde utvisas för det brottet men att vi fick gå. Dom var nu inte så noga så när dom hittade en bit i ena fickan slutade dom att leta och det var ju tur för jag hade en större bit i den andra.

  Mvh chong.

 • reaper

  Member
  2003-02-25 at 23:33

  När jag och en kompis var där för några månader sen satt vi vid ett bord en bit utanför nemoland, precis när vi tänt så kom det nån skum figur som pratade helt ren engelska med oss, och som påstod att han kände oss och en massa skit. Han var rätt välklädd och skiljde sig duktigt från de övriga människorna där. Till slut gick han och avslutade med att han trodde att vi var några andra. Jag tror inte han frågade om vi skulle ta med oss något dock, men det är möjligt.
  Kanske inte var något, men jag fick iallafall ett starkt intrryck av att det var en polis.

Log in to reply.