Ett svenskt cannabisforum › Forums › Universitetet – Cannabisodling › U| Cannabis – sorter, genetik & fröframställning › Cheese
-
Posted by wineryder on 2011-10-30 at 20:03
Tje!
Kan någon tala om varför det heter Cheese?Hur kan det heta Ost hahah.
WR
replied 10 years, 5 months ago 7 Members · 8 Replies -
8 Replies
-
Vet inte varför den kallas cheese, men den har en väldigt udda (god som bara den) smak som jag förstår det. Köpte den i ams sist, var absolut inte det potentaste jag köpt men helt klart top#3 i smak
Google har säkert svaret på din fråga annars.
-
Själv tyckte jag namnet passade mer för det leendet man fick efter man rökt det
Say cheese!
-
Det jag testade hette “cheese” enbart, kostade runt 20€ på grasshopper och smakade/luktade fantastiskt! Potensen lämnade en del att önska, kan rekommenderas om man inte vill bli helt snurrig
Antar att grasshopper kör på GreenHouseSeeds…
-
Ingen expert på ämnet och det finns en del olika historier som florerar. Det vanligaste man hör är väl att det är en så kallad clone only-strain från uk. En skunk#1 klon om jag inte missminner mig. Den enda oststrainen jag testat är Blue Cheese och den var väldigt potent, smakade samt doftade underbart, inte direkt ost men något åt det hållet :thinking: . Den var även starkt indicadominerad i ruset.
-
cheese ar en skunk#1 Pheno med mkt specialla egenskaper i smak o doft.
Som hittades av growers i UK. Cloner var det anda sattet att fa tag pa den riktiga cheesen.. Buddah av Bigbuddah seeds fick en clon och lyckades komma med en cheese i fro form.Blue cheese ar en manlig Blueberry x bigbuddah cheese sedan bacross
dvs “Bluecheese” MAN och cheese dam igen.. resultatet ar blue cheese.Mjuk mellow euforia stablit mysigt ar dess “high”
-
När jag var i Chriss i somras var Blue Cheese i färdiga jollar otroligt populära.Folk var och köpte sej en i stånden hela tiden och satt och avnjöt i solen.
Log in to reply.