Ett svenskt cannabisforum Forums Universitetet – Samhälle och kultur U| Cannabisaktivisten “Cannabisläsk såldes i affär i Svedala”

 • atouk

  Member
  2002-11-28 at 23:21

  Nåt i denna stilen kanske?

  Sådana burkar gick att köpa på en bensinstation i Tyskland sommaren 2001, smakade helt ok.

 • SmartBoy

  Member
  2002-11-29 at 00:29

  Lite coolt ändå, i Svedala av alla ställen. Jag har nog aldrig sett någon sådan produkt i sverige ..

 • reaper

  Member
  2002-11-29 at 09:42

  Stod om det i dagens metro också……
  http://www.metro.se/content/acrobat/gothenburg/SEGOT_20021129_A_Metro.pdf
  ….

  …på internet sprids just nu budskap att legalisera narkotika…

  aaa…..jag vet inte, hur många har sett dessa budskap, allt jag sett e budskap om att legalisera cannabis, inte all narkotika, att dom varje ggn när dom pratar om cd blandar in alla möjliga droger också.
  Ja menar hela artikeln i metro handlar om cannabis som säljs i form av läsk/godis m.m, men rubrik lyder…….”Narkotika säljs in till unga via läsk o godis”

 • reaper

  Member
  2002-11-29 at 10:11

  stod det inte oxå att produkterna(läsken osv.) innehöll det läskigt farliga ämnet THC???

 • reaper

  Member
  2002-11-29 at 11:59

  Jo, det stod att marijuana innehåller 1-3 %, och produkterna 0.1-0.2%. Lustigt att marijuanan har gått tillbaka till 1% THC stadiet i media nu.

  Det värsta var nog ändå att det stod på framsidan av metro, med överskriften “Narkotika säljs till undomar som läsk och godis”, eller något liknande. Kommer inte ihåg exakt.

  Pinsamt

 • gronis

  Member
  2002-11-29 at 14:33

  hehe ska jag lätt köpa på måndag när jag e på jobb!

 • aghori-baba

  Member
  2002-11-29 at 15:05

  Vad faan…. tror de att man blir hög på dem?

  Kanske tror de att man blir hög om man har på sig kläder gjorda i hampa oxå…eller om man knyter upp byxorna med hampasnöre… 😆

 • Paddington

  Member
  2002-11-29 at 19:53

  Naturligtvis använde man inte termen narkotika på Metro löpet. Nä. Knark är det.

  Vad som fångade mitt intresse i nämnda metro var den person som fick 8 månader (som att slå ihjäl 1/4 bäbis) för att han sålt knaster hampf.
  Är detta månne psykedelboks Thomas? Han var ju åtalad för knastret vad jag vet. Jag trodde i min enfald att utlåtandet i industrihampa målet skulle rädda honom från narkotikabrott men så var det tydligen inte.

  Ravekommisionären och tillika idioten vad-han-nu-hette påstod dessutom att man blev stenad av Knaster. Skitsnack. Nåja, vad kan vara mer tacksamt för att förhindra den pågående nyanseringen i cannabisfrågan än att varna för knarkgodiset som påtvingas våra yngsta? Man blir liksom inte förvånad. Å andra sidan är väl inte dessa produkter något att sakna om de försvinner.

  Nu är det bara att se fram emot varningstexten som minister-Morgan utlovat på Bigsize Rizla, folie och baggies. Vad kan vara mer spännande för ungdomar än rullpapper med en muppig jävla varningstext? Så dumt att man bara vill förtränga att det händer. 😯

 • reaper

  Member
  2002-11-30 at 13:12

  jag har bott i Svedala i 19år eller nått men har missat detta. Får väl ta och åka tillbaka till min gamla hemort och dricka mig hög.. hehe nä det går nog inte men detta var ju inget att skrämma upp föräldrar om.. han Lasse X mannen har jag hört dumheter om förr. :)

Log in to reply.