• Creator
  Discussion
 • #58268

  masken
  Participant

  Står på en medicin, jag skriver inte vilken. Medicinen är som två helt olika preparat beroende på om man sväljer tabletterna som man ska, eller om man löser dom och injicerar. Jag kan ta min medicin som jag ska på morgonen men fram på kvällen får jag ett begär att injicera den vilket leder till mer och mer. Cannabis lugnar ned det begäret och kan göra att jag inte behöver missbruka medicinen. Det funkar även så att om jag tagit en injektion så bromsar rökat upp det stegrande begäret efter att injicera mer.
  Målet är att sluta missbruka helt med hjälp av CB.

  Samma sak var det för ungefär 15 år sedan då jag var på riktigt god väg att bli alkoholist. Drack ca: tio helrör brännvin i månaden, men så hittade jag tillbaka till marijuanan och jag bara ledsnade på alkohol. Gräset tog bort suget helt och i dag har jag inga som hälst alkoholproblem längre.
  Rökat räddade mej absolut från spriten-
  Vanlig standardmarrocan funkar men fin medicinsk marijuana funkar ljusår
  bättre.

 • Author
  Replies
 • #609724

  letsgo
  Member

  Ja helt klart bra val att välja en drog som ingen dör av..

  Det finns dock andra droger som jag inte heller ska nämna på grund av reglerna, som gör att folk blir av med sina beroenden i mycket högre % än cannabis, iaf i dom svenska studierna som gjordes och visades på SVT och sen var det tyst. Det är väl exakt här som jag tycker reglerna kan vara litte ivägen. Om en kille har problem med ett beroende och jag vill kunna prata öppet om beroenden från mitt perspektiv men inte kan nämna en annan drog, då blir det svårt att prata beroenden för cannabis är inte så tungt beroende så man tex injicerar THC..

  Men jag antar att det enda jag kan skriva är att du är på egen hand och klura ut med beroenden för här på Swecan kan jag inte skriva några hjälpande ord för det kan invlvera studier om andra droger och dittan och dattan, skulle mest dela med mig av det för att du kanske skulle kunna se ett större perspektiv efteråt..

  Men helt klart cannabis fungerar mot det mesta som jag ser det, även fast jag tror att mycket av medecinen i cannabis kommer från seratoninproduktionen som rökandet skapar.. Det skulle dock inte förklara varför dom gjort stora studier som visar att cannabis hämmar cancerväxt och tumörer på tester på råttor.. Men vem vet kanske råttorna är stenade och lyckliga också :D

  Lycka till med det där det ska inte vara några problem

  MVH

 • #609725

  masken
  Member

  Tack och hej igen mina vänner.
  Nu är jag helt fri från missbruk tack vare cannabis. Jag har varit helt fri från sprutor i en längre tid och mår fantastiskt. På kvällarna när jag kommer på mej själv med att sitta och tänka på hur skönt det skulle vara att injicera en rejäl dos CS så röker jag en pipa hasch i stället, och vipps så har jag lugnat ned mej och vill inte längre ta någon spruta. Jag var sprutnarkoman i drygt ett år, det var allt möjligt jag sköt i mej och jag blev helt av banan och nära att köra precis allt i båtten. Men Mary Jane kom till mej och drog upp mej.

  Jag fick även lära mej nått på kuppen. Vi diskuterar ju inte andra droger än cb här, men jag måste säga att jag har rökt i 24 år, och även varit på en del annat. Jag VET att det är en enorm skillnad på Cannabis och riktig narkotika. De går inte att gämföra med varandra på något sätt. Cannabis är ett njutningsmedel. men framför allt medicin utan några allvarliga biverkningar. De alldra flesta tunga narkomaner offrar absolut precis vad som hälst för en dos. Det finns det ingen som gör för en pipa.

Log in to reply.