• spektakel

  Member
  2014-08-05 at 21:34

  @DirtyBastard wrote:

  Har odlat en hel del olika strains men nu börjar fantasin ta slut. Så jag behöver lite tips på nya plantor av er.
  Gillar att odla så “rena” strains som möjligt. Antingen indica eller sativa, 50/50 är tråkigt enligt mig. Det blir hälften av 2 världar & resultatet blir tyvärr bara skit & passar inte mig alls.
  Det får gärna vara ovanliga strains som inte är jättekända & kravet på avkastning är obefintligt.

  Vet att google finns (& tro mig när ja säger ja dammsugit av det mesta där). Behöver ha nyafräscha ideer känns det som.

  Bless

  Ptja är du sugen på riktig sativa power så kan du ju alltid köra lite
  Double Jam eller Colombian gold X Jamaican lambsbread fron underground seed collective. Det är i princip så nära 100% sativa man kan komma.

  något kul att odla (egen åsikt) då skulle jag rekommendera en cbd berikad strain med 1:1 eller 1:2 ratio CBD/THC (försök hitta något som båda har så nära 10% som möjligt) . mycket nytt sånt som kommer nu, men något stabilt jag rekommenderar är Juanita la Lagrimosa från reggae seeds (ungefär 1:1 ratios, phenotyper från ungefär 4-11%)

  Något annat kul du kanske ska ge dig in i om du letat igenom så mycket strains är breeding :) . skapa dina egna strains! skitkul, mer beroendeframkallande än att odla i sig :) .

  En bra indica hmm.. pakistanian citral kush :), riktigt fin strain
  Sen hade jag kunnat skicka dig någon av mina egna strains om du vill, men de flesta av dem är 50-75% dominerade av det ena eller andra :( .

  Tänkte förresten svara på din andra topic här för jag kan inte svara i frågelådan hehe… men ja, det ser inte ljust ut för swecan. som jag förstått det har en stor del användare migrerat till norcan, men jag vet inte då jag personligen inte har ett konto där. Jag vet inte om detta svenska forum kanske blivit föråldrat och är i sina sista dagar.. tyvärr så verkar det så, men jag antar att dem enda som kan ändra på det är användarna.

  Tycker dock att det är lite konstig att det inte blivit mer användare här på senaste då hälften av nya användarna brukar skriva saker som “äntligen fick jag mitt account beviljat” .. Sen så är jag inte admin här (tycker för övrigt admins här gör ett utmärkt jobb) så jag vet inte så mycket om det, utan det är mest spekulation. Men jag undrar faktiskt vart alla svenska odlare har tagit vägen.. kanske flashback, men personligen håller jag mig långt långt borta från den platsen så jag vet inte.

  Jag postar mest på andra forum som jag varit aktiv på i många år längre än swecan. Jag försöker titta in här någon gång var/varannan dag för att se om det finns någon som behöver hjälp eller dylikt. mest för att det är kul att hjälpa och det är trevligt att kunna skriva lite på svenska som omväxling, men också för att försöka få lite liv i swecan.

  Tack och lov för exil och pipen. Dem gör mycket mer för Swecan community än vad jag gör :) . Men om du tycker jag hör till den genren får man väl tacka, dra svärdet och bli en av de tre musketörerna :)
  Tyvärr har jag inte hört ett smak från pipen eller sett han posta eller någonting alls. Varit knäpptyst. håller tummarna för dig min vän..

  Nu blev det lite huxflux, men så blir det ibland

 • spektakel

  Member
  2014-08-05 at 22:43

  kom förresten på att du borden spana in Cannazon om du inte känner till det. Finns väldigt mycket intressant genetik att hitta där som de flesta andra fröbanker inte har :) . Sen så är ju bodhi seeds, world of seeds och sannie,escobar, knutsel(sannies seeds) och professor P (dynasty seeds) ett måste :) (finns bara på sanniesshop.com, vissa på cannazon) .

 • dirtybastard

  Member
  2014-08-06 at 13:35

  Raderad

 • boondock-1

  Member
  2014-09-09 at 14:27

  Kan rekommendera Shining silver haze från Royal queen seeds mkt bra och potent röka grymt stark lukt och smak. Även northen light mycket bra röka en av mina favoriter.

 • dirtybastard

  Member
  2014-09-09 at 15:05

  Raderad

 • boondock-1

  Member
  2014-09-09 at 16:10

  DirtyBastard:

  Då tycker jag verkligen att du ska testa Northen light helt underbart röka luktar väldigt starkt också samt bra smak. Du kommer gilla det :) .

 • dirtybastard

  Member
  2014-09-09 at 16:34

  Raderad

 • boondock-1

  Member
  2014-09-09 at 16:42

  Okey nice gillar dock inte autos. Kolla på http://sensiseeds.com/en kanske? Köper alltid mina frön därifrån eller från http://www.royalqueenseeds.com/ . Det har du rätt i alltid kul att testa :) . Men har alltid fått bra frön från sensi och royalqueenseeds litar helt på dessa.

 • barkb

  Member
  2014-09-09 at 17:20

  kanske
  Punta Rosa
  Eller
  Plata y Plomo

  Rena sativor som jag själv är nyfiken på. Hybrider iofs men det innebär ju Hybrid Power :D