• Baksmälla

  Posted by dumle on 2002-10-07 at 18:11

  Alla tjatar så mycket om att man inte får baksmälla av cannabis, men det får jag. Får rätt ont i huvudet och det det känns även endel i käkarna. Detta är när jag inte dricker någonting under ruset..

  replied 21 years, 7 months ago 4 Members · 6 Replies
 • 6 Replies
 • dumle

  Member
  2002-10-07 at 18:43

  Nej nej, inget sånt. Varken spänner mej eller hackar tänder.

  Jag tar inga droger förutom cannabis dessutom. Det är inte direkt käkarna jag har ont i, utan mer nånstans i mun. Hur som helst är det alltid samtidigt jag har ont i huvet. Kan säga att jag brukar inte få ont i huvet av de flesta olika sorter, men vissa får jag ont i huvet av. Har märkt att sent skördat gräs får jag lättare ont i huvedet av.

 • funk-doctor-spock

  Member
  2002-10-08 at 05:52

  Flumsmälla som jag kallar det är väl “a known fact” att man kan få? För mig är det mest i den formen att man känner sig sådär lite småseg i knoppen dagen efter. Har också hänt att jag känt mig “overklig” dagen efter en riktigt tung smokeout, vet inte om nån känner igen det. Kan verkligen inte komma på någon bättre beskrivning på tillståndet än att det bara känns, ja “overkligt”.

 • reaper

  Member
  2002-10-08 at 20:15

  Borde väl gälla samma sak med cannabis som med alkohol (lite generaliserats och så).

  Drick mycket vatten. (Du behöver påfyllning av mineraler och sånt tjafs :D)

  En ÅTERSTÄLLARE är bästa medicinen (Din hjärna får en dopamin kick när du intager en drog och dagen efter har du låg dopamin halt i huvudet, så då kan du kompensera med att ta en liten kick.

  :D :D :D

 • funk-doctor-spock

  Member
  2002-10-08 at 21:17

  Visst återställare funkar men är också första steget mot alkoholism. Det funkar väl inte så med CB kan jag tro då det är rätt stor skillnad på vilket beroende de två drogerna skapar.

 • reaper

  Member
  2002-10-08 at 22:10

  Funk Doctor Spock…visst är det så. Det gäller ju att man har kontroll över drogen och sig själv.

  Men mår jag jävligt tar jag den risken. Mest pga att jag inte dricker FÖR mycket ofta. Ca 2 ggr per år.

 • josef_k

  Member
  2002-10-10 at 09:42

  Det ökar dopaminutsöndringen, i likhet med typ alla droger. Men dopaminet kan inte ensamt förklara att man är bakis dagen efteråt. Är skeptisk till det där med en återställare. Jag anser att droger ska vara en kick, någonting utöver det vanliga i ens liv. Inte ett sätt att bli vanlig på.

Log in to reply.