• Axén Olin vill ha mer sprit

  Posted by paddington on 2002-08-09 at 09:25

  Nja, kanske inte riktigt. Men hon är helt avskyvärd med sin dubbelmoral. En riktig järnlady i narkotikafrågorna, men halvpopulistiska utspel i dagens AB.

  Läs på http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,191902,00.html

  “- Missbruket är en tragedi, men för mig handlar det inte om att man får dricka till tre eller fem eller sju. Det är inte relevant. Och de som har ett missbruk ser ju ändå till att de har alkohol, säger hon till SvD.”

  Men narkomanerna skall dö utan rätt till tak över huvudet jagandes svindyrt orent heroin som de ska injicera med skitna nålar. Svineri.

  “- Vuxna människor kan själva ta ansvar för sina liv, det behöver inte socialminister Lars Engqvist göra, säger Johan Forssell, ordförande i Stockholm, till SvD”

  Men att rasera människors liv på grundval av att de _använt_ narkotika är tydligen försvarligt? Jag vet inte hur jag ställer mig till dygnetrunt alkoservering, det är Moderaternas vedervärdiga hyckleri som stör mig.
  Glöm inte att samma parti haft medlemmar som på allvar ville se fängelsestraff på ALLA typer av narkotikabrott, detta var debattfråga för bara ett par år sedan.

  replied 21 years, 8 months ago 5 Members · 5 Replies
 • 5 Replies
 • upinsmoke

  Member
  2002-08-09 at 11:45

  Jävla idiot den där kärringen..

 • atouk

  Member
  2002-08-09 at 14:41

  Har samma känsla i magtrakten när jag ser/hör henne som jag kände när G.W.Bush II tillträdde. Man kan bli mörkrädd för mindre.

 • ashtray

  Member
  2002-08-10 at 14:09

  Vad hände med att sända ut rätt signaler som hon tycker är så viktigt att hon tycker det är försumligt att offra narkomaners liv för att hon inte vill ha något sprututbytesprogram. Men med andra droger så går det bra tydligen.. eller vad menar hon igentligen?

  När man råkar dra upp fel kontokort när man handlar en toblerone så blir det ett djävla liv men om man indirekt dödar människor så är man en politiker som vågar ta i med hårdhanskarna mot dödsknarket.

  Blir så otroligt frustrerad och förbannad när jag ser vad som händer i Sverige så jag har nästan lust att bara åka upp till mörkaste norrland och bosätta mig så långt ut i ingenstans som det är möjligt och fortfarande ha el för att sedan odla så innåt helvete och inte bry mig om någonting.

 • reaper

  Member
  2002-08-10 at 16:14

  Hörde en intervju med henne där hon sa att hon försöker besvara all sin mail. Kan vara värt ett försök att få ett svar från roten till det onda.

 • jack-the-tripper

  Member
  2002-08-10 at 22:15

  Om svensk drogpolitik hade varit konkret, borde det inte vara straffbart att dricka alkohol innan man är 18 då?

Log in to reply.