• Posted by reaper on 2002-08-19 at 14:14

  ojojoj… moderaterna är ute efter att fiska röster på högerflygeln…
  nya kantidater från nsf eller?
  kanske föreslår de koalitionsregering med sverigedemokraterna. ;O

  replied 21 years, 8 months ago 4 Members · 5 Replies
 • 5 Replies
 • mooch

  Member
  2002-08-19 at 14:24

  När ska de “liberala” moderaterna ta sitt ansvar och antingen göra sina röster hörda i mediabruset eller lämna partiet?

 • upinsmoke

  Member
  2002-08-19 at 16:05

  Bra fråga.

  Socialdemokraterna har likaså släppt sitt valmanifest. Har bara läst den del som behandlar narkotikapolitiken – men jag tycker det är så ointressant att det inte finns något att diskutera. Fler poliser, narkotikafritt samhälle – hela samhället måste mobiliseras osv osv osv.. 🙄

  Finns att läsa på:

  http://www.socialdemokraterna.se/sapdata.nsf/0/86A63FFAE4C7A7FDC1256C17004CFF81/$file/Valmanifest.pdf

  Här är moderaternas:

  http://www.moderat.se/pdffiler/valmanifest02.pdf

  Detta är en sorglig syn – moderaterna talar om personlig frihet och respekt för individens integritet, endast för att i nästa stund börja upprepa sina gamla mantran om hårdare tag mot knarket.

  Jag hade hoppats på att socialdemokraterna även i sitt valmanifest skulle våga stå kvar vid den utveckling de styrt politiken under senare år, men icke. Nej – det enda parti jag anser ha en vettig syn på detta idag är fria listan. Resterande partier befinner sig på stenåldern.

  http://www.frialistan.st

 • funk-doctor-spock

  Member
  2002-08-19 at 16:13

  Hade inte väntat mig något annat. Det politiska klimatet här i stalin-sverige omöjliggör tyvärr minsta uns av systemkritiska åsikter när det kommer till vissa frågor. Om man knappt som privatperson tillåts ha “knarkliberala” åsikter, hur ska vi då förvänta oss att de etablerade partierna ska ha det?

  Jag är helt övertygad om att det både bland borgarna och inom socialdemokratin finns människor som inte stödjer den officiella linjen men dessa vågar ju inte yttra sig i rädsla över att begå politiskt självmord. Vilket också mycket riktigt är effekten av att ifrågasätta narkotikapolitiken.

 • funk-doctor-spock

  Member
  2002-08-19 at 18:04

  Ska man rösta blankt kan man lika gärna sitta hemma, för det gör ingen skillnad i statistiken.. Sorgligt 👿

 • reaper

  Member
  2002-08-19 at 18:28

  läste socialdemokraten. i stil med att de skulle utbilda personal för för att bekämpa knark i skolorna och i förskolorna. om jag inte har helt fel så är man väl sex år när man går i förskolan. Okej de kan ju menat bland lärarna. eller också att dem ska börja med sin hemska propaganda till barn redan när de är sex år(för tankarna till hjärntvättningen av kinesika barn)

Log in to reply.