• 3 frågor ang frön..bl.a afghan.

  Posted by reaper on 2002-06-23 at 21:31

  Hej på er swecannabinister.

  Jag har 3 frågor som jag hoppas att någon kan svara på….
  den första lyder så här: om en person har pollinerat sina honor under vecka 3 kan den personen då räkna med att ha mogna frön vid vecka 7 eller bör hon/han vänta tills vecka 8 i blom?

  Fråga 2..om fröna skulle vara ljusbruna när den personen skördade (låt oss säga under v.7) skulle dessa frön då vara användbara…gror dem?
  och slutligen fråga 3…

  (Lite historia ang. fråga3…)
  en bekant gjorde en en liten investering? genom att köpa sig 2 sorters frön från en holländsk firma, nämligen homegrown fantasy/seeds..sorterna var haze och afghan.
  Men han blev besviken på båda, då den s.k afghanen saknade sin välsmakande..ja smak (o lukt för den delen, den slår men smakar inte som afghan bör göra, hazen var den största besvikelsen, den hade många hermisar, svaga gener skulle man kunna säga då den snabbt blev överöst av spider mites också!!

  Så nu tillbaks till min fråga nr 3, den lyder så här, vart kan kompisen köpa sig riktiga afghan frön med dess välkända arom o smak, han vill att gräset ska dofta och smaka som svart afghan röka, vi vet att det finns, vi har varit i holland för ett par år sen och rökte afghangräs(men blev för upptagna av annat så tanken på att köpa frön då var avlägset, som i en dimma av drömmar), men frågan är varifrån, från vilken firma???? NÅgon som vet en seriös firma som har riktig afghan och som har egna erfarenheter av en riktig afghan??

  replied 21 years, 9 months ago 1 Member · 3 Replies
 • 3 Replies
 • reaper

  Member
  2002-06-24 at 17:16

  Tack för de snabba svaren…spindel.o.karma

  Karma- jag har tittat till den sidan och tipsat min polare om nirvanas afghani, har du möjligtvis egna erfarenheter med den afghani..har du testat att röka den och kanske odlat den.(viktigast är, hur är smaken??

 • reaper

  Member
  2002-06-27 at 08:56

  http://www.scanseeds.com
  en finsk sida som säljer frön

 • reaper

  Member
  2002-06-27 at 19:17

  Okej tack för länkarna…men vilken firma har den mest “äkta” afghanen?? Jag har själv hittat dessa två sorter..lavender från soma seeds och afghani från nirvana..som verkar intressanta( de finns hos seeds direct).

  Ngn som testat nån av dessa och kan kommentera lite om dem..för när kompisen beställde från homegrown fantaseeds så stod det också att deras afghan hade afghan hasch smak o lukt..men icke sa nicke. Det smakar bra men inte som svart afghan.

  Snälla hjälp oss att beställa en fet god afghan….please

Log in to reply.