Svar till: Uppehåll utan större vinst…

#60390
Paddington
Deltagare

Choko (och ni andra);

Det här varierar säkert en hel del mellan olika individer, men med den konsumption jag haft kan jag inte påstå att jag blev märkbart förslöad. Som jag nämnde tidigare finns effekten där, men den blir påtaglig endast de närmsta timmarna efter ett kraftigare rus. Jag har haft längre uppehåll tidigare utan några påtagliga resultat. Då talar jag om månader. Kan hända att effekten smyger sig på och att det ligger ett visst mått av självbedrägeri i processen, fast då min ej bolmande partner inte kan se några skillnader så litar jag på vårt omdöme i frågan.

MEN, jag röker för att jag tycker det är värt lite. Jag kan offra lite för att få röka cannabis, rent prestationsmässigt är jag lika produktiv i bägge fallen. Man får ta sig i kragen och se till att saker blir gjorda oavsett om man röker gräs ibland eller ej. Jag tycker inte att detta är en ”konstig” erfarenhet, precis som det finns Svenska rön som vill ha det till att man blir retarderad av cannabis finns det andra som hävdar att skillnaden är marginell även vid kroniskt användande.

Varför äter du mat med fett i när rönen inom forskningen pekar på att man kan bli runt 140 år om man håller sig till en fettfri lågkalori diet?

Vad man än väljer får man ge upp något annat. Det gäller inte minst tidsaspekten där Swecan är värre än själva drogen. Gör man ett medvetet val har man gjort rätt i min mening. Men att hålla upp ibland för att veta vad man eventuellt missar är säkert väldigt väldigt sunt. Inte minst om man blockerar drömsömnen.

Scroll to Top