Svar till:

#60312
Si
Deltagare

bz – jo, jag har många gånger tänkt på hur trevligt det vore att ha ngt bubblande i rummet som ackompañerade fläktarnas surr.. Och såklart är det lättare på det viset, det är väl egentligen en sån där vanlig dispyt mellan de som använder det ”gamla hederliga” och de som gör nya och – för de konservsativa, konstiga onaturliga saker. ”Ny teknologi” eller what ever =)

jag känner att bemästrar jag odling av cannabis i jord, eller vad som helst för den delen, då är jag bättre utrustad än om jag bara bemästrar odling i hydro. Men jag har inget emot att bemästra båda =)

Alltså, jag tycker det är klart mer användbart att vara skicklig jordodlare än skicklig hydroodlare.

att den sen sprids massa jord i rummet och massa klegg och stånk och pust och stön, det gör inget, det hör till =) Jorden på golvet orkar jag inte sopa upp längre, det känns inte som den stör särskilt mycket, onyttig är den inte heller, då ska man hellre jaga damm, det kan orsaka luftvägsproblem.
Fan, hela mitt rum har blivit en sort konstruktions-förvarings-avlastnings-plats för allt som har med odlingen att göra =)
Sen står sängen där och det är väl allt som inte har med odlingen att göra =)
resten är överbelamrat med jordsäckar, näringssäckar, lamparmaturer, kablar, krukor, vattenkannor.. ja, t.o.m. skrivbordet är täckt av sådant + torkade växtdelar och rizlor och sådant då =)

urk, ska bli skönt att flytta, för jag orkar verkligen inte städa upp allt det där =)

det där med smaken har jag ingen aning om hur lätt det är att känna skillnaden, det enda jag vet är att jag älskar doften av jord, så det tycker jag är trevligt =)

Scroll to Top