Svar till:

#60310
Si
Deltagare

jo precis karma =)

jag tycker iof inte det är något fel med det, kan man förena sina intressen så är väl det bara bra?

men jag tycker också att det blir väldigt ”SÅ SNABBT SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT, PROFIT, PROFIT”-stämning när man kör hydro. Det blir det iof ofta med inomhusodlingar över huvud taget. Jag för min del gillar inte alls indoor growing-á la Netherlands + seedbanks och cannabis cups och sådant alls, värsta kommersialiseringen och fixeringen vid cannabis liksom. Och tävlingar i cannabisrus är ju liksom.. eh.. ja..

Men jag har ju hakat på en del av det ändå eftersom det – som allt annat – även har vissa intressanta/roliga/trevliga sidor.
T.ex. älskar jag att konstruera och komma på lösningar, dvs bygga setups/hydro/whatever är något som jag tycker är svinkul =)
All fixering vid olika strains och sådant är löjligt överdriven tycker jag, men jag älskar idén med framställning av olika strains och arbetet verkar så roligt och intressant, och jag är jättesugen på att producera ett antal egna strains att dela ut till svenska odlare. Ja, det är väldigt motsägelefullt, men så är det ofta =)

Man kan väl säga att allt det där är roligt i liten skala, men när det blir stora PR-tävlingar, feta växthus och hundratals, ja tusentals lampor, miljonförsäljning av frön med löjlig reklam, ja.. då är det inte så trevligt längre.. tycker jag.

Scroll to Top