Svar till: Cannabis och psyket…

#60130
reaper
Deltagare

@Siëng Donk-Tsïong wrote:

Jag käkar metamina mot neuropsykologiska besvär, den upphäver nedstämdhet, passivitet, depression, med andra ord: den får mig att se saker från den ljusa sidan istället och gör mer än bara ligger och degar i sängen hela dagen.
Metamina är i princip samma sak som amfetamin, men de piller jag har är en halv tusendels speed-dos. Och jag tar 2,5-1 piller tre ggr om dagen.
..

Mja… är det så egentligen?

Metamin innehåller såvitt jag minns 10mg dexamfetamin per piller.
Så som jag förstått är dexamfetamin en av två (kemister: rätta mig) isomerer, alltså två olika (”spegelvända”) versioner av samma molekyl, och det är dessutom den isomer som är mest aktiv för hjärn..eh…verksamhet, medan den andra är mest aktiv för att stimulera kroppsliga funktioner etc. Vanligt gatuamfetamin innehåller den (50/50?)blandning av dessa båda isomerer som normalt blir resultatet vid vanlig amfetaminframställning.

eh… *babbl*

Uhm.. just ja. Gatuamfetaminet… det är ju inte direkt 100%-igt, eller?
Jag vet inte ritkgit vad man kan gissa på för styrka.. men en 25% vore nog rimligt, tror jag. Även för ganska ”bra” pulver, alltså.

Låt oss sen säga att vi drar upp en sisådär…200mg gatuamfetamin i snoken en dag. Hur mkt amfetamin blir det..? *räknar* – 50mg? Det är alltså cirka 25mg dexamfetamin i en sådan lina.
Inte direkt en tvåtusendels amfetamindos… 😆

Jag satte i mig två Metamina-piller för några veckor sedan.. och jag gick igång ganska rejät. Sprang runt på stan i ett gäng timmar, trots att jag varit trött o hängig dagen innan.. o pladdrade på som sällan förr..

Nog är det knark i de där DAMP-pillerna ändå. 😈

Scroll to Top