Svar till: Cannabis och psyket…

#60118
ashtray
Deltagare

@PotMan wrote:

Jag vill väll påstå att cannabis inte alltid förstärker det dåliga tillstånd man befinner sej i,jag röker inte stadigt men ett par gånger jag känt mej nedstämd så har jag provat att röka bara lite grann och sätter på lite skön musik och jag blir mycket gladare men det är naturligtvis olika från person till person.

Jag har liknande upplevelser men jag är också ganska noga med att skapa en bra atmosfär innan jag röker.

Om du bestämmer dig för att du vill prova cannabis Ulv så är ett tips att gå ut och köpa dig lite snacks, sätta dig någonstans där du är bekväm och känner dig trygg och kanske sätta på lite musik och/eller hyra en skön rulle. Kanske ha en kamrat med dig som du känner dig bekväm med.

Allt för att skapa en positiv atmosfär för att minska risken för obehagskänslor.. en annan sak som jag också känner bidrar mycket är förmågan att slappna av och följa med ruset istället för att få lite småpanik och försöka streta emot vilket bara höjer obehagskänslan, jag röker inte om jag inte känner mig bekväm då jag själv lider av en depression och nu går på zoloft och har ingen lust att ”snedtända”.

Scroll to Top