Svar till: Cannabis och psyket…

#60110
reaper
Deltagare

Ulv: Marijuana är fortfarande ganska ovanligt bland kranar och när jag frågade så fick jag svaret att det beror på att de flesta smålangare livnär sej på Amfetamin och eftersom amfetaminister ofta blir extremt uppskruvade så vill dom ha hash som är kraftigt nerot i ruset.

Hemmaodlingen av gräs ökar explosionsartat i Sverige och jag tror att om några år så är det betydligt vanligare men om du vill röka så varför inte börja odla själv då?
i så fall rekomenderar jag en sort som ger ett mysigt rus av hög kvalite’ som kanske Northern Light,Oasis,Mazar eller Blueberry.
Sorter som Skunk,Haze och C-99 kan man bli lite nojig av så dom bör du nog undvika.
Skillnaden mellan hash och bra gräs är ofta enorm eftersom de vanligaste hash sorterna i Sverige håller ganska låg kvalite’ eftersom langarna oftast bara för standardpris ändå och då köper in det billigaste.

Angående antideppresiva mediciner kan man ju säga att det finns många olika men att de kan delas in i två fack,de vanligaste är nog Cipramil,Seroxat och Fontex (Prosac),dessa är starka och ger ofta kraftiga biverkningar i början i form av ökade besvär,kraftg ångest,sömnsvårigheter,nedsatt sexualdrift och de kan vara farligt att dricka sprit med dom i kroppen då en del som annars är lugna kan toksnea och bli extremt aggresiva på fyllan fast dom annars alldrig blir det,Seroxat är lite snällare av det tre.

Det andra klassen antidepresiva verkar lite annorlunda och med betydligt färre biverkningar,de sätter oftast inte ned sexualdriften alls och de gör ofta att man känner sej lugnare och kan sova skönare,exempel på dessa är b.l.a Mianserin och Remeron.
Man måste ofta prova med olika sorter för att finna den som passar bäst då det är individuellt vilken sort som passar en själv bäst och gemensamt för dom flesta är att man måste äta dom stadigt ett bra tag innan man börjar känna sej bättre.
Antideppresiva mediciner verkar genom att normalisera mängen signalsubstanser till hjärnan eftersom det ofta råder brist på dessa när man är depprimerad.
Varje sort har sin speciella egenskap alltså en är lite extra mot t.e.x torgskräck,panikångest,ätstörningar,alkoholismen och annat.

Scroll to Top