Svar till: min högtalar odling

#505360
reaper
Deltagare

@HiCat wrote:


Nu till frågorna:
Kan jag köra på varmvita lampor under hela plantans liv?
Får jag tillräkligt med ljus från fyra varmvita lågenergi lampor?
Finns det någon annan strain som luktar lite men är inte så hög? Jag har ju iallafall 90cm som jag kan odla på i höjd.
Är Lowryder 2 en jobbig nybörjar strain?

Alla synpunkter är välkomna.

Det fungerar utmärkt att köra med varmvita lampor hela vägen. Tänk på att man bör hålla lamporna så nära växterna som möjligt.

84W lågenergilampor kommer bli perfekt. Om utrymmet blir för varmt kommer du ha ok tillväxt även med 3 av dom. *host* biltema har 23W varmvita för 39kr *host*

Om jag var du skulle jag inte oroa mig för höjden i ditt utrymme. Man kan binda ner cannabis och hålla en vanlig sort under 25cm hög och få fina resultat. Sök lite på LST (low stress training).

Som roots sa, Northern Lights eller C99 kommer ge mkt roligare resultat än LR. Jag skulle kört på korsningen av dessa, NLxC99 (finns på hemcy.at).

http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=54232 <-- Ett par timmars läsning om folk som odlar i datorchassin :D

Slutligen: Tänk mycket och länge på om du verkligen ska odla hemma. Tänk över varje tänkbar situation. Någon som sover över, du åker bort över helgen osv. Redan byggandet av lådan kommer att verka suspekt. Måste vara stealth från start till mål så att säga.

PS. För låg ljudnivå och bra luftflöde rekommenderar jag antingen 2st 80mm-flä[email protected] eller en 12mm-fläkt som utblås.

Mvh

Scroll to Top