Svar till: 48w LE Bokhylle- Microgrow Nepal bilddagbok

#505073
Mxzy
Deltagare

Jätte trevligt med såpass mycket text att läsa på morgonkvisten :) Det gör inget att den stretchade såpass, den står ca 5 cm ifrån lamporna nu och kommer antagligen binda ner den ifall den växer längre, men det går ju inte riktigt försen den fått sin riktiga växtlighet.

Tanken var ju att vi skulle köra micro då vi har såpass mycket besök och fester här att vi ville slippa vara nojjiga, samt få ut något så fort som möjligt. Men nu har vi byggt en såpass stealthbox, så den kommer inte bli super micro men den kommer blommas tidigt.

En annan anledning varför den inte kommer bli så micro som jag hade hoppats på är för att jag läste i Jorge Cervantes bok, att det inte är någon idé att blomma försen de första pre-flowers har kommit. För den lär inte blomma försen dem visats ändå (om jag förstod han rätt, hela boken är ju skriven på engelska) Du skrev något om att man skulle vänta med att blomma tills den var ca 1vecka, då motsäger ju det jag läste i boken :).

Hur är det egentligen med blommningen?

Ps. Nepal skall ju vara en Sativa, och sativas brukar väl även stretcha sig längre än hybrid/indica. Eller att den växt så långt är det _endast_ för att den fick för lite ljus? Ds.

Jag har nu omplanterat N1:an till en större kruka då jag tyckte att den andra var lite i minsta laget. Blev riktigt glad när jag såg att iallfall en rot hade börjat att komma såpass långt att den fick byta riktning, så nu lär ju den få mycket mer utrymme att växa där.

Kände även, och kunde se på min Nanny Cam att vattnet på ytan torkade ut på ca 15 minuter efter en riklig vattning. Medan resten av jorden var perfekt. Så jag satte på en ljusskiva som plantan växer ut ur, så jorden inte får ljus och torkar ut på samma sätt.

Sett detta tidigare, mest på Hydroponics-system. Men principen bör ju vara desamma som att ha lecakulor på? Eller är jag ute och cyklar hög utan hjälm och stödhjul nu igen? ;)

Uj uj, nu blev det sådära mycket text igen :D

Scroll to Top