Svar till: Torparns hangout

#355458
torparn
Deltagare

Tjena StOniS :)

Som du säger, så är den väldigt lik mamman, Apollo11 x WW. Den är troligen favorit hittills. Skörden är inte topp, men ändå ok. Orkar man köra scrog så får man bra skörd.. Doft och smak är riktigt bra och man tröttnar inte på det. Samma sak med ruset, det går inte att tröttna på. Toppklass!
När det kommer in nya intressanta sorter, så är det givetvis roligt… men inget annat är lika bra månad efter månad. Tyvärr är klonen borta (om den inte överlevt hos dig stoneR.?), men den pollinerades lite smått med olika pappor. Har tyvärr bara frön så det räcker till mig själv :?

Tillbaka till Heri korsningen med A11… Det phenot som är på bilden i förra inlägget, är väldigt lik mamman. Doften har överlevt oxå, men Heridoften brukar ta över när man torkar. Får se hur det är med denna..
Det är inte lika mycket kristaller ut på bladen och dom är mindre som på Heri, men det syns väl ganska bra, även på dom nerskalade bilderna, att det är täckt med kristaller överallt på budsen :D Det ser även ut som den kommer att svälla mer än A11xWW. Hade vart underbart att kunna göra en backcross till mamman *suck* Har tänk testa att göra femmade nån gång och dom två skulle ligga överst på listan :) Det hänger på Stoneroller nu :P

EDIT
Missade att du hade A11xWW x SourBobble frön. Kan bli väldigt intressant, indeed.. :D
Kan väl nämna att SB satte mig på arselet ordentigt sist vi träffades ;)
/EDIT

Måste bara påpeka att det inte var nå fel på Frihetens Lifesaver. Dom är dock lite känsliga för värme, men tar man hand om dom blir dom fina. Här är en av dom som inte blev värmestressad. Hos en kompis i 3,5 liter jord, kort vegg. Runt vecka 4-5 på bilden.

Scroll to Top