White Rabbit

 • Detta ämne har 5 deltagare och 13 svar.
Visar 14 inlägg - 1 till 14 (av 14 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2539
  reaper
  Deltagare

  Hmm nu vet jag inte riktigt hur jag ska börja.
  Jag bor iaf i malmö och är 19 år. Tiden mellan 13 och 17 år var mest ett rent helvete för mig. Jag började röka cannabis vid 13-14 års åldern. Jag umgicks med helt fel personer då förutom en som var min bästa vän tills han dog i maj 2000. Som sagt kombinationen av att varit mobbad och sen kommit i fel umgänge var ju inte riktigt bra. Jag sprang omkring i snobbhålan där jag bodde innan som ligger c.a 3 mil söder om Malmö och bråkade med alla i min ålder men slogs aldrig riktigt då. Sem gick det utför det kom in andra droger än cannabis i bilden och jag började bli riktigt odräglig. När jag var 15 hade jag åkt dit en hel del gånger så droppen blev när jag blev tagen för grov stöld och narkotikabrott då satte dem mig på LVU. Där fick jag sitta ett halvår på ett ställe som heter Råby, tänker inte säga vilken avdelning. Det var därinne jag mötte våldet på riktigt. Det hade varit en kille som slagit mig innan där som skulle försöka igen men då tog jag biljardkön och slog ner han. Det visade sig att det gänget där inne bara hade försökt testa mig så vi blev polare sen (inte vänner). Då blev tiden där ganska okej jämfört med innan jag blev bjuden på röka osv där. När jag kom ut så började jag hänga med gänget från Råby de gamla polarna från det stället jag bodde glömdes bort, För att jag tyckte då bara att de var snobbar och töntar och det var de ju egentligen också.
  Men iaf Så jag höll på att vara med dem en tid då hägde vi i hela Malmö och hävdade oss fysikt mot andra i malmö, vi var rätt kända då både av polisen och andra ungdomar i de kretsarna då. Jag åkte aldrig dit för misshandel men jag åkte än en gång dit för stöld och olovligt brukande (dvs jag åkte i en stulen bil). Åklagaren yrkade på 8 månader LSU men jag slapp undan med övervakning i ett år plus 2 års prövotid.

  Efter det började verkligen tänka till om vad jag höll på med. Under övervakningen fick jag gå och pissa 1 gång i veckan så jag la helt av med allt vad droger heter (ok bara de illegala) under ett år.
  Under den hade jag träffat nya vänner riktiga vänner som lärt mig att behandla andra som du själv vill bli behandlad.
  Och tro mig det har hjälpt nu blir nästan allt folk glad över att se mig, det är inte bara som jag tror utan som jag vet för att alla säger det. Flickorna kommer fram och kramar mig och pussar mig något som de aldrig gjorde innan. Så jag är så glad att jag kom ur den dåliga bekantskapskretsen och fann riktiga vänner.

  Det första jag gjorde när övervakningen var slut, det var att sätta mig i kungsparken med en av mina vänner och röka en fet joint med orange haze i. Då hade jag inte rökt på ett år kan ni fatta hur stenad jag blev och sen skulle ha spanska det blev en katastrof men läraren var schystt och bara tittade på mig sen skakade hon på huvudet och skrattade.

  Nu tar jag avstånd från allt vad våld och brott mot andra människor heter. Försöker vara så snäll och öppensinnad som möjligt.
  Allt känns jävligt ljust nu det känns som jag har en framtid nu. Har bara ett halvår kvar till studenten. Har en flicka jag älskar fast inte träffar så ofta 😥 . Har verkligen ändrat mig men minnena från den gamla tiden finns kvar.

  Peace love and understanding

  #78741
  reaper
  Deltagare

  Tråkigt men samtidigt Härligt att läsa det du skriver,, får uppfattiningen att du har fått en annan syn på tillvaron vilket är mycket glädjande,,

  Quote:
  Under den hade jag träffat nya vänner riktiga vänner som lärt mig att behandla andra som du själv vill bli behandlad

  Lever själv efter samma karma.
  att vara lycklig med sig själv, då spelar inga pengar i världen någon roll.
  LEV I NUET !! =]
  Bästa hälsningar Lutte ;]

  #78742
  gronis
  Deltagare

  bra att du inte håller på sådär längre! Kungsparken är mysig att röka i! MEn det e liten ojjigt på sommaren iaf…folk överallt!

  #78743
  reaper
  Deltagare

  Tackar så mycker för att ni är så förstående och inte dömande.

  Och ja kungsparken är verkligen soft att sitta i, det var den 4 april och vädret var så bra det kan bli en april dag :D. Fast man nojar ju sig rätt mycket över att bli upptäckt med tanke på att man blivit släppt samma dag 8)

  #78744
  reaper
  Deltagare

  roligt att höra att det går bra för dig känner igen mig själv på många sätt i det du skriver. men men det blir en annan gång lycka till i fortsättningen

  #78745
  Aghori Baba
  Deltagare

  Hmm… känner också igen mig i det du skriver, fast utan de illegala drogerna…. det var nog tur för mig att jag bodde i ensliga norrland där det inte var så lätt att få tag på droger…… *ler*

  Men håll med om att det trots allt kanske lett till något bra. Om man varit där och faktiskt lyckats ta sig därifrån brukar man utveckla en slags harmoni och innre styrka som man inte hade haft annars. Så ser jag det iaf.

  #78746
  reaper
  Deltagare

  Härligt White Rabbit att du kommit i ordning…känner igen mig själv, fast jag börjar närma mig dom 30. Mina gamla vänner försvinner en efter en, har inte rört några hårdare droger en Cannabis dom senaste 6 åren känns jävligt gott. Jag är inte ens intresserad av det längre (måste va åldern), och det är ju skönt. Innan var det ju det enda intresset man hade.

  Lycka Till White Rabbit!

  #78747
  reaper
  Deltagare

  Tack för allt stöd ni visat :) :) . All lycka åt er

  #78748
  gronis
  Deltagare

  all lycka åt dig med

  #78749
  Skunken
  Deltagare

  jag är glad för dig White Rabbit 😉

  #78750
  reaper
  Deltagare

  det va kul att höra att du hitat ny kompisar som kanske behndlar dig med den repekt som du är värd :D PEACE

  #78751
  reaper
  Deltagare

  Kul att höra att det gått bra för dig, White Rabbit!

  Angående att röka i Kungsparken. Jag brukar rulla i en cigarett hemma, som jag sen tar med mig. :D

  #78752
  patito
  Deltagare

  Jag bor i Sthlm så vet fan inte vad kungsparken i malmö är, men jag vet att om jag vore du skulle jag köpa mig en biljett över öresund och sitta o röka fet skunk i chris istället ;)

  #78753
  reaper
  Deltagare

  Blev glad när jag läste din presentation. Härligt att du verkar må så bra och har lagt allt det där bakom dig, lycka till i fortsttningen! :)

Visar 14 inlägg - 1 till 14 (av 14 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top