Wax har kärleksproblem! Slut

 • Detta ämne har 9 deltagare och 42 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 43 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #35188
  Wax
  Deltagare

  Vet inte vart ja ska börja, men ja får väl berätta hur de ligger till.
  Kanske ska berätta att vi är i 20års åldern om de skulle spela nån roll.

  Nu ligger ja jävligt risigt till tror jag, min flickvän har bestämmt sej för att hon måste tänka på om hon klarar av o va tillsamans me mej eller inte. Vi har varit tillsamans i snart 2 år, o ja älskar verkligen henne mest av allt, o hon älskar mej, men hon känner sej instängd! Vi har pratat om ett par gånger, anledningen till att hon känner sej instängd är för att jag jämt vill vara nära henne, ringer jämt och vill va me henne jämt. Ja försöker iaf inte va så närgången hela tiden, o ja ringer mindre tycker jag. Allt blir så jävla jobbigt bara när ja inte är med henne, ja har ingenting emot mina kompisar men ja känner skitofta att ja tycker att dom är omogna, o att jag verkligen inte orkar vara med någon förrutom henne!

  Om ja inte minns fel så slutade mitt förra förhållande på samma sätt som de här kanske gör, om det tar slut alltså. Vi har iaf bestämmt nu att ja inte ska ringa henne, hon ringer mej alltså om några dagar, eller nån vecka, ja har ingen aning när.

  Så nu sitter jag här o är sjukt rädd, o ledsen. Jag vet inte va ja ska ta mej till, förlorar ja henne så känns de som att ja skulle dö av sorg. Ja är verkligen inte berädd på nått sånt, ja älskar henne så himmla mycket, de känns ibland som att jag är nykär!

  Dom närmsta dagarna kommer vara ett levande helvete i väntan på att leva eller dö typ.

  Så vafan ska ja göra!? Varför ja vänder mej hit är väl för att ja e inte medlem på något annat forum, och ja vet att de finns väldigt många kloka personer här.

  All hjälp uppskattas! Hoppas nu bara att ni inte tycker ja är en idiot o att ja förklarat hur de ligger till.
  MVH / Wax

  #396958
  New_farmer
  Deltagare

  Du måste lära dig att inte vara med henne hela tiden. Hon vill ha ett privat liv. Lär dig vara ifrån henne och njut av andra sidor av livet, det är inte nyttigt att vara med en o samma person för länge.

  Om det är svartsjuka som gör att du inte kan vara ifrån henne är det ett annat problem.

  Lev i nuet, gör det bästa av dagen alltid. Tänk inte på vad som kan hända, eller vad som händer om du gör si eller så. Lev bara. Umgås med dina kompisar. skaffa en hobby, rök en splifff, lev ditt privatliv

  Hoppas du förstår vad jag menar.

  Mvh Farmer

  #396959
  kiwi
  Deltagare

  Först och främst, fan vad jobbigt att du har det såhär..

  Men när jag läser det du skriver så får jag intrycket av att du är en jävligt bra pojkvän och att du egentligen inte gjort något fel. Men ibland så blir det bara dåligt om man är för på. Håller man för löst i kärleken så springer den iväg, men håller man för hårt så kvävs den istället.

  Sen tror jag även att det har med mognadsnivå att göra litegrann. Du verkar vara beredd att ge på ett sätt som relativt få personer i vår ålder vill, och hon kanske har blivit rädd och osäker? Säg bara åt henne att inte tänka så mycket på framtiden, och be om en till chans där ni båda bara lever i nuet. Hon kanske fått för sig att ni kommer binda er för resten av livet och det tror jag skrämmer bort väldigt många. Jag själv kan tala av erfarenhet då jag tappat lusten när min förra flickvän snackade om att gifta sig och skaffa barn och det var hela tiden underförstått att det skulle vara vi två hela livet. Lev i nuet, och oroa dig inte. Vi är unga och har så mycket framför oss. Och en kille som du har så mycket att ge. Antingen så kommer hon att fatta det och lära sig ta till sig av det, eller så kommer någon annan att göra det. Någon som verkligen uppskattar hängivenhet och en ständig gnista i kärleken.

  #396960
  JimiHendrix
  Deltagare

  Hade en kompis vars hans flickvän sade likadant att hon skulle ringa han om några dagar. Kan fan inte vara lätt. Om det går fler dagar utan att hon ringer så föreslår jag att du ringer för att du vill ha ett svar. Den där väntan.. Usch

  #396961
  Wax
  Deltagare

  New_farmer och kiwi: Tack som fan för svar.

  New_farmer: Jaa ja vet, men de e så jävla svårt o hålla mej ifrån henne, ja vet att de inte är nyttigt,, fan ja ska verkligen försöka o va så lite på som möjligt.

  Nja, inte så värst svartsjuk,, när vi är på krogen så brukar hon ragga drinkar o de e fine för mej, ja vet ju att hon bara ”raggar” på folk för att få drinkar o inget annat.

  Ja e inte alls den personen som tänker o planerar inför framtiden så mycket, ja lever mest här o nu bara, ja har fast jobb, röker en spliff när ja hinner o känner för det, och ja har massor av hobbys’ar, jag spenderar massor av tid med att göra musik.

  kiwi: Jo ja försöker va så bra pojkvän som möjligt.
  Kanske hon är rädd o osäker på framtiden som du säger,, om ja fick bestämma nu så skulle ja vilja leva me henne resten av livet, o de vet hon. Ja tror att de e de enda som jag vet att ja vill. Ja har absolut ingen aning om vart ja vill bo eller vad ja vill jobba med om 10 år, eller vad ja vill göra under tiden.
  Ja tror vi inte ligger på samma nivå när de kommer till sånt. Om de e ett stort problem, vafan ska ja göra? Ja bryr mej inte så värst mycket om hon vet eller inte vet vad hon vill i framtiden. Hon har alltid världens beslutsångest oxå, kanske sånt påverkar oxå?

  Ja vet inte varför ja känner mej så jävla osäker på vad ja ska göra när de kommer till sånt här, ja e så himmla rädd bara.

  #396962
  Wax
  Deltagare

  Jag är ju musikproducent, eller beatmaker kanske man ska kalla det, ja har iaf nu spenderat hela morgonen åt ett beat till henne. Fan att ja inte kan strippa min myspace här, då kunde ja ju visa er va jag har skapat! eller en början iaf.
  Nu måste ja till jobbet, hoppas man fått lite trevliga svar när man kommer hem sen då.

  #396963
  reaper
  Deltagare

  Hmmm, det är alltså inte bara knark man kan gå ner sig på…

  #396964
  Wax
  Deltagare

  haha, verkligen inte.

  #396965
  theriddler
  Deltagare

  Allt du har blir du av med… Fäst dig inte vid något eller någon.

  #396966
  Wax
  Deltagare

  Säg inte så. De e inte alls sant förrutom när man dör.

  #396967
  reaper
  Deltagare

  du måste ge tjejen lite andrum och möjlighet att leva ett eget liv. Ni är 20 år och hon känner nog stort behov av att utvecklas på egen hand.
  Ju mer desperat du verkar desto mer kommer din tjej att springa åt det andra hållet. Förstår du mig?

  Det är hemskt att känna som du gör, men någonstans måste ni hitta en balans och hitta på och leva på var sitt håll.

  Skulle det trotsallt ta slut så kommer du över det, man tror inte att man gör det, men jag lovar dig att du gör det även om det kan kännas hopplöst.

  Du borde göra en beat åt dig själv istället, hon kan säkert känna att en sådan handling är ett desperat försök, även om det i mina ögon är beundransvärt.

  Shit mannen, sånt här är inte kul det vet jag…

  Lyck till och håll huvudet högt. Träffa polare, familjen. Gör något kul på egen hand och skippa att kontakta henne på ett tag så får tiden visa om det ska vara ni två.

  20 år är en ålder då man sällan känner att man kommer stanna hos varandra för evigt.

  #396968
  Wax
  Deltagare

  mariwana: tack för svar!
  Jo ja förstår dej, ja ska försöka tagga ner.

  Jag vet att ja kommer komma över det om de tar slut, men ja vill verkligen inte det, ja skulle nästan kunna döda för att de inte skulle ta slut.

  haha, ja har så många beats till mej själv eller va man ska säga. Ja hade ju inte tänkt o ge de till henne än.

  Ja ja får väl ta o göra det, eller ja har ju inget annat val.

  Ja, 20 år är ju ganska ungt. Fan ja vill inte vara ung längre.

  #396969
  reaper
  Deltagare

  Usch va jobbigt! :(
  Jag ar ratt usel nar det kommer till forhallanden tyvarr, men jag kanner igen mig sjalv litegrann i din flickvan faktiskt. Precis som du beskriver hur hon har svart att bestamma sig rent allmant, samt att hon verkar valdigt sjalvstandig. For mig har det varit sa, att just kombinationen att aldrig kunna bestamma mig ordentligt samt att det alltid varit sa viktigt med min personliga frihet rent generellt, sa har de fa forhallanden jag haft endast uppstatt pga av att mina ex helt enkelt inte gav sig. De typ ”tjatade” ner mitt motstand. Och det har ingenting med hur pass kar jag ar att gora. Mitt konstiga beteende gjorde att jag forlorade en man som det tog flera ar att komma over. Sa jag hoppas att allt ska ordna sig till det basta. Det ar ju en en ganska jobbig alder, ratt mycket som forandras. Jag fick sjalv lite panik over att inte vara tonaring langre, sa mycket som inte riktigt sags som lika charmigt langre… 😮

  Och ”TheRiddler”, du ar pa tok for sot o ung for att vara sa bitter…. :(

  #396970
  Cheba
  Deltagare

  Ok wax, nu ska Cheba aka Dr. Phil lägga näsan i blöt här 😆

  När man är i din ålder vilket jag själv är typ, bara lite äldre, så söker man ju sin identitet och plats här på vår jord. Och det låter utan tvekan som att det är det din tjej vill göra just nu.
  Om det nu går så illa att det blir slut med erat förhållande så kan jag lova dej att du kommer att utvecklas en hel del själv, finna dej själv lite bättre. Man blir lätt isolerad i ett förhålland och missa mkt av det som sker utanför fönstret i ett förhållande i 20 års åldern. Speciellt med tanke på att du var väldigt mycket för att bara chilla du och tjejen.

  Summan av kardemumman är alltså. En blomma behöver både sol och regn för att kunna växa. En krokig väg har också den ett mål och blablabla… Alltså, om det går så illa att det tar slut så kommer det bara att sluta med en ny erfarenhet och en starkare wax. Det man inte dör av blir man starkare av.

  all lycka wax ❗

  jäklar vad jag var possitiv ikväll då :D

  #396971
  Wax
  Deltagare

  Linn

  Tack för svar! Va trevligt att en tjej svarat. men du verkar ju ha varit me om nått liknande, va tycker du är de bästa ja kan göra för att behålla min kära? Svår fråga kanske, men jag är verkligen desperat av alla möjliga tips eller va man ska säga.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 43 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top