Warning, a pothead!

 • Detta ämne har 2 deltagare och 3 svar.
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30624
  reaper
  Deltagare

  Tjenixen

  RastaPot här från Norrländska skogarna som skriver. Har odlat i snart ett år och hunnit med mycker mer än vad jag trodde. På fritiden umgås jag helst med mina vänner och min flickvän, oftast blir det att vi blazar och pratar skit hela kvällarna (dock inte flickvännen). Är arbetslös och väntar på att få anställning någonstans, tills dess får man väl ta de lugnt och njuta av dagarna som dom kommer.

  Fick mina första odlingsidéer när jag besökte Swecan för ca. 1½ år sedan. Satt därefter och läste dagligen i ca ett halvår och bestämde mig för att flytta så drömmen för en egen cannabisplanta kunde bli verklighet.

  Har hunnit med några strains men sist då jag skulle ladda upp för sommaren så hade jag ett inbrott och tjuvarna var enbart intresserade av mitt cannabis. Kändes tungt att starta upp något igen efter att ha haft en okänd person i lägenheten som har varit kapabel till att krossa mitt dörrfönster enbart för att komma åt lite cannabis (ca. 13 plantor m. 3w vegg + 5w bloom).

  Nu kanske ni på Swecan och speciellt farbror blå sitter och tänker ”Vad fan är det här för langare”. Ska säga direkt att jag aldrig sålt ett enda gram i hela mitt liv. Är intresserad av cannabis och dess olika effekter beroende på strains. Odlar en strain och testar den och verkligen måste testa en annan också för att jämföra olika effekter. Har ett temperament som gör att när väl blir arg så svartnar det för mig och enda jag vill ha för mitt temperament är den gröna, naturliga och effektiva växten cannabis.

  Jag har tidigare haft en användare på Swecan men vill helst inte nämna pga. att det finns vissa användare som känner igen mig IRL och som jag inte tycker bör veta om att jag odlar.

  Lite fluminformation om mig:

  Vad röker du helst cannabis i?
  En spliff eller en fet 60cm’s bong med stor kopp som rymmer ett par gubbar.

  Vilken favoritstrain?
  AKxCherry & Hashberry.

  Speciellt flummigt minne?
  Rökte en joint AKxCherry och paddlade kanot i två timmar med en polare. Absolut underbart att paddla sakta och njuta av naturen till något så naturligt som cannabis.

  Tack för mig, vill ni veta något mer är det bara att skriva. Kommer även lägga ut bilder på min nuvarande odling som består av Top44 och en Turkisk pure sativa lite senare då dom börjat feta sig. Tills dess…

  Ciao!

  #357436
  reaper
  Deltagare

  Oj, vilken pretantiös presentation.

  #357437
  reaper
  Deltagare

  Hola !

  #357438
  Groddarn
  Deltagare

  Varmt välkommen RastaPot ! :)

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top