Vilken Sweet tooth?

 • Detta ämne har 1 deltagare och 2 svar.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30320
  reaper
  Deltagare

  Har läst och hört mycket gott om Sweet tooth och tänke inhandla ett paket till nästa odling. Liksom med de flesta andra strains så finns det ju flera breeders som säljer den… Vilken ska man egentligen satsa på?

  De tre versioner jag sett hittills är;
  Spice of Life – Sweet tooth #3, Sweeth tooth #4
  Barneys Farm – Sweet tooth

  Om jag förstått saken rätt så var det väl Barneys som vann CC ’01 med Sweet tooth, så den borde ju vara bra? Men jag tycker det är Swt#3 man läser mest om, och om den är en vidareutveckling av orginalet (från Barney?) så kanske den är bättre? Dyrare är den iaf, men det behöver ju inte betyda något.
  #4 ska ju vara mer mold-resistant än #3, men är den lika bra? Eller har de kompromissat med kvaliteten (eg. valt en pheno som är mer mold-resistant men inte fullt lika bra i något annat avseende, typ yield eller potens eller nått)?

  #354567
  reaper
  Deltagare

  Jag skulle tagit Barney´s :D

  #354568
  reaper
  Deltagare

  Spice of Life Sweet Tooth #3, utan tvekan.

  nu är det iofs den enda av dom som jag odlat, men jag gjorde en hel del research innan jag valde och #3 fick klart mest rekommendationer på de stora internationella cb-odlar-forumen. Även Swt 1.1 var ordentligt poppis. #4 verkade bra också men tydligen sämre i både yeild och potens än #3. Barneys som sista utväg.

  (Det är Breeder Steve från Spice of Life som skapat Sweet Tooth)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top