Växer buskiga plantor saktare?

 • Detta ämne har 3 deltagare och 5 svar.
Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1602
  reaper
  Deltagare

  Jag har nu ett gäng plantor (power plant), 15-20 cm höga, som är mycket buskiga till utseendet. Det växer ut kraftiga grenar överallt.

  Det jag undrar är, om plantorna i och med alla grenar växer saktare på höjden (inför blommfasen). Jag har inte toppat plantorna. De har gott om utrymme. Står i 10 litershinkar med 400 watt hps, sedan en vecka. Har tänkt att vegga i ca. två veckor till. Tror ni höjden på plantorna är lagom då???

  #71433

  Beror lite på hur mycket höjd du har att jobba med samt hur många plantor du har tänkt att proppa in. Om man kör SOG så räcker 20 cm gott och väl för att sätta dem i blom.

  Om en planta har en massa sidogrenar så är det ganska rimligt att anta att den inte växer lika fort på höjden som annars. Fast det är också mycket beroende på strain förstås. Har aldrig odlat powerplant så jag har ingen aning hur växtmönstret ser ut tyvärr.

  #71434
  Trestor
  Deltagare

  Mina tidigare PP har även de blivit buskiga som fasen även fast jag har haft LE… nu med MH är det rent löjligt ;) Asså de är på 4’e noden och är 5-7 cm höga! Själv tycker jag det bara är bra att de växer på bredden istället för höjden då höjden är ett mycket begränsat utrymme medan det är bättre åt sidorna :) Dessutom får man ju oerhört många budsites :D

  #71435

  Skulle man kanske kunna påstå att PP helt enkelt är en buskig strain? Det kan möjligtvis vara bra att veta för framtida odlingar.

  #71436
  Trestor
  Deltagare

  Det som är konstigt är ju att PP är mestadels sativa (80%), och det är ju indica som brukar bli mer åt det buskiga hållet. Men det verkar ju som just de egenskaperna finns hos kraftplantan :)

  #71437
  reaper
  Deltagare

  Har läst nån stans att PP ska växa som indica. Att den blir ”buskig” är helt klart. Den växer även hyfsat bra på höjden trots alla grenar.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top